Profilbildet til IsDronninga47Profilbildet til ManimalProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til LeneaProfilbildet til Lars80Profilbildet til foresterProfilbildet til komigje69Profilbildet til Tromsøgoojenta 39 årProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til SamehadaProfilbildet til synnyProfilbildet til runAProfilbildet til nymfodale
Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til MeeowProfilbildet til DionysusProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til Fresia4Profilbildet til gameroslProfilbildet til KvastenProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til Par S Jente østfProfilbildet til SarlimeProfilbildet til j18elverumProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til ZeroProfilbildet til Sea_sailorProfilbildet til Ready4fun
  • 3 år, 4 måneder siden

    Davinci

    Davinci ble et registrert medlem 3 år, 4 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje