Profilbildet til PlatinumProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til RosjerProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til SarlimeProfilbildet til englevingerProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til miss76Profilbildet til puppemarianneProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til RantazticProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til CharlesProfilbildet til Lica89Profilbildet til LadyBBWProfilbildet til TrhMann1973
Profilbildet til NinnaProfilbildet til Floppa1Profilbildet til InnlandetProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til mann oslProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til bunnyProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til AnetteleProfilbildet til staalmannenProfilbildet til MelekProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til Joachim*Profilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til ZeroProfilbildet til SofiaTheModell
  • 3 år, 1 måned siden

    Davinci

    Davinci ble et registrert medlem 3 år, 1 måned siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje