Profilbildet til MissProfilbildet til skurk3Profilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til davidandreProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til FinelineProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til orphansProfilbildet til Andersen89Profilbildet til wannaBgoodProfilbildet til EspenProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til AvalonProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til nord88
Profilbildet til MuscleDomProfilbildet til JaNuSProfilbildet til sweden boyProfilbildet til miss76Profilbildet til latex66Profilbildet til Hilde79Profilbildet til rubbergimpProfilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til InnlandetProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til GiftMann40BrgProfilbildet til JimBodenProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til sanjaProfilbildet til snirlenProfilbildet til sir-digby-chicken-caesar
  • 2 år, 11 måneder siden

    Davinci

    Davinci ble et registrert medlem 2 år, 11 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje