Profilbildet til simonaProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til XjanneProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til MartinosloProfilbildet til vårkåtProfilbildet til komigje69Profilbildet til ChrisosloProfilbildet til RuienProfilbildet til Lez 40Profilbildet til golfbearProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til Scorpion
Profilbildet til temptationProfilbildet til AsveigProfilbildet til GiggSProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til MusashiProfilbildet til afrikarProfilbildet til simonaProfilbildet til SherylProfilbildet til _riccovero_Profilbildet til sweden boyProfilbildet til BergenoProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til MaykieProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til j18elverum
  • 2 år, 9 måneder siden

    Davinci

    Davinci ble et registrert medlem 2 år, 9 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje