Profilbildet til SoftfeetProfilbildet til ReidarProfilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til NjordProfilbildet til XL KukkProfilbildet til GoldenProfilbildet til SKubrickProfilbildet til GogT1971Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til BiparProfilbildet til Sublime81Profilbildet til Ramp78Profilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til bamsefar
Profilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til ShineProfilbildet til Matiine123Profilbildet til MedusaProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til maritaProfilbildet til EvensProfilbildet til TheRose49Profilbildet til Jone30_svgProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til LenemorProfilbildet til Lill17Profilbildet til sluggernProfilbildet til LululuuProfilbildet til Fotballgutten
  • 3 år, 7 måneder siden

    Davinci

    Davinci ble et registrert medlem 3 år, 7 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje