Profilbildet til ani5Profilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til Kate WProfilbildet til ElviraProfilbildet til Lez 40Profilbildet til nattroseProfilbildet til Slave g23Profilbildet til StreetgirlsProfilbildet til leandroProfilbildet til latex66Profilbildet til GirlflowerProfilbildet til bamsefarProfilbildet til .tvliseProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til lalaparProfilbildet til Nowhereman
Profilbildet til MasterbodøProfilbildet til sabriinaProfilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til colargolProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til PhenrikProfilbildet til faithProfilbildet til freezinProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til Mr.XProfilbildet til losamantesProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til YongProfilbildet til guttenProfilbildet til parivest
  • 3 år, 7 måneder siden

    Davinci

    Davinci endret profilbildet sitt 3 år, 7 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje