Profilbildet til Roger84Profilbildet til treff hedmarkProfilbildet til ValeriaProfilbildet til TheMissProfilbildet til StianProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til DrulProfilbildet til Joey77Profilbildet til EscobarProfilbildet til SkårnesProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til HommeProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til carogirlProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til Tordenspyd
Profilbildet til MannPåHotellProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til BjoernProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til babyblueeyesProfilbildet til jenandProfilbildet til El DiabloProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til stuve92Profilbildet til ZeroProfilbildet til chefdepommeProfilbildet til sportfuckProfilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til Roger84Profilbildet til Ntrøndere
  • 2 år, 9 måneder siden

    Davinci

    Davinci endret profilbildet sitt 2 år, 9 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje