Profilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til pytagorasProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til davidandreProfilbildet til GoldenProfilbildet til hgsd1Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til BIJ26M32Profilbildet til KWGProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til HexaProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til HighEndSubProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til MannValdresProfilbildet til Kjekken88
Profilbildet til fridafridaProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til HexaProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til pytagorasProfilbildet til Difference___Profilbildet til LåtteProfilbildet til LissaProfilbildet til MatteStProfilbildet til kennedy85Profilbildet til ValeriaProfilbildet til 2KosProfilbildet til KjellarProfilbildet til ddaanniieelll
  • 2 år, 11 måneder siden

    Davinci

    Davinci endret profilbildet sitt 2 år, 11 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje