Profilbildet til JærguttenProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til NåProfilbildet til 2hot4UProfilbildet til elghodeProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til troendern93Profilbildet til Klar 79Profilbildet til BittenProfilbildet til knny88Profilbildet til ShjalomProfilbildet til Lez 40Profilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til RosjerProfilbildet til Helene89
Profilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til Giftparnord50Profilbildet til SoffiProfilbildet til jonas93Profilbildet til OppeiNordProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til Tor&tina40Profilbildet til BergenBiSugerDegProfilbildet til pytagorasProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til latex66Profilbildet til knny88Profilbildet til Hilde79Profilbildet til ElinesProfilbildet til MrbigProfilbildet til No Strings
  • 3 år, 4 måneder siden

    Davinci

    Davinci endret profilbildet sitt 3 år, 4 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje