Profilbildet til FeralFelineProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til JimBodenProfilbildet til Mr.XProfilbildet til På_søkProfilbildet til dogbayProfilbildet til i love boysProfilbildet til ExodiaProfilbildet til guttenProfilbildet til 2hot4UProfilbildet til TommybProfilbildet til Giftparnord50Profilbildet til godheksaProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til trollmor;)))
Profilbildet til OppeiNordProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til pitt76Profilbildet til HardRockProfilbildet til RixnProfilbildet til Hilde79Profilbildet til NataProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til MissBlackroseProfilbildet til MidasProfilbildet til OralProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til sola50
  • 3 år, 1 måned siden

    Davinci

    Davinci endret profilbildet sitt 3 år, 1 måned siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje