Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til XL KukkProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til MiaBProfilbildet til AlesioProfilbildet til Sublime81Profilbildet til AlexsProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til bergen89Profilbildet til EllensoekerProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til RomeoProfilbildet til InsomniaProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til Goodgirl-GoneBAD
Profilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til Goldi!!Profilbildet til ChrisosloProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til MannValdresProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til h_frodeProfilbildet til knutbrgProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til ArconadaProfilbildet til shivaProfilbildet til AsveigProfilbildet til Ninna

Davinci

@john-doe
aktiv 1 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Davinci:Disse profilene har Davinci besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje