Profilbildet til LathamsProfilbildet til BjoernProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til sjømannProfilbildet til sweettortureProfilbildet til Slave g23Profilbildet til karlaaProfilbildet til sluggernProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til Aman4U2Profilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til Isabella10Profilbildet til Plu2Profilbildet til BadBoyDyson
Profilbildet til Matiine123Profilbildet til vigdis 48Profilbildet til mannstavangerProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til pytagorasProfilbildet til DionysusProfilbildet til Trappani89Profilbildet til SuzProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til Nic94Profilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til two-playfulProfilbildet til harepusenProfilbildet til akane21

Davinci

@john-doe
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Davinci:Disse profilene har Davinci besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje