Profilbildet til Jone30_svgProfilbildet til MolliProfilbildet til LokerProfilbildet til ElyProfilbildet til i love boysProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til MartinosloProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til M23_NylonProfilbildet til DodraugenProfilbildet til SpindelProfilbildet til CharlesProfilbildet til ReidarProfilbildet til urokraakeProfilbildet til BjoernProfilbildet til Brum
Profilbildet til TigerProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til lauraloveProfilbildet til KimmernProfilbildet til chefdepommeProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til shaftyProfilbildet til KosMusProfilbildet til fadedProfilbildet til Trappani89Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til spaceorchestraProfilbildet til akane21Profilbildet til SpindelProfilbildet til kennethProfilbildet til OsloG21

Davinci

@john-doe
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Davinci:Disse profilene har Davinci besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje