Profilbildet til NowheremanProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til MatteStProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til jente2011Profilbildet til DragongirlProfilbildet til GiggSProfilbildet til freaky2Profilbildet til GirlflowerProfilbildet til englevingerProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til latino123Profilbildet til NordlandProfilbildet til ninatv
Profilbildet til JM28Profilbildet til ChristineTranseProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til knny88Profilbildet til Jan46Profilbildet til johnrunProfilbildet til jarlemannProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til burndocProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til jan50Profilbildet til dp72Profilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til Oslo60+

Davinci

@john-doe
aktiv 1 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Davinci:Disse profilene har Davinci besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje