Profilbildet til AyakachanProfilbildet til Handyman40Profilbildet til MellaKristinProfilbildet til bakerProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til UmbrellaProfilbildet til runAProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til HebroProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til JM28Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til LululuuProfilbildet til AnetteleProfilbildet til Sea_sailor
Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til chefdepommeProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til frekkis71Profilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til JustinProfilbildet til beitoProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til mindwtoProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til Telemann88Profilbildet til bbck osloProfilbildet til CulprateProfilbildet til mrroyal

Davinci

@john-doe
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Davinci:Disse profilene har Davinci besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje