Profilbildet til lekenergodProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til chipProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til Helene89Profilbildet til sluggernProfilbildet til veilchenProfilbildet til LokerProfilbildet til BrumProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til ThomasassProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til Stine1986Profilbildet til elinkoskos
Profilbildet til MummiMammaProfilbildet til LåtteProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til CindyCDProfilbildet til DrYvilProfilbildet til C.lop14Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til kastrdProfilbildet til mrroyalProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til love one anotherProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til frodes_tr.heim

Davinci

@john-doe
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Davinci:Disse profilene har Davinci besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje