Profilbildet til HebroProfilbildet til Oslo60+Profilbildet til CindyCDProfilbildet til GogT1971Profilbildet til BittenProfilbildet til MrbigProfilbildet til vårkåtProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til Goldi!!Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til NightdiverProfilbildet til MizzyProfilbildet til Huldra89Profilbildet til AinuinoBodø
Profilbildet til RogermadsProfilbildet til fridafridaProfilbildet til MrbigProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til ArousalProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til Kate WProfilbildet til CalaDorProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til xtrProfilbildet til NeonProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til Kaatqkk

Davinci

@john-doe
aktiv 1 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Davinci:Disse profilene har Davinci besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje