Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til HazeProfilbildet til Donatello21Profilbildet til FreddyfeProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til RockDudeProfilbildet til BjoernProfilbildet til nada000Profilbildet til Skeva91Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til Insomnia
Profilbildet til maritaProfilbildet til SwededarterProfilbildet til gameroslProfilbildet til vickycdProfilbildet til TommybProfilbildet til agderProfilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til TinkerbellProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til Caleron86Profilbildet til babyblueeyesProfilbildet til LokerProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til Leather-hunk

Davinci

@john-doe
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Davinci:Disse profilene har Davinci besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje