Profilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til MiaBProfilbildet til fintparProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til lalaparProfilbildet til simonaProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til SylvesterProfilbildet til SherylProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til Tony21Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til Floppa1Profilbildet til DrulProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til sweden boy
Profilbildet til rikkeintimProfilbildet til virtuveProfilbildet til MortenBProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til MiaBellaProfilbildet til babybooProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til kjelli77Profilbildet til Drifter4uProfilbildet til joniProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til mann osl

Davinci

@john-doe
aktiv 2 år siden
Disse profilene har besøkt Davinci:Disse profilene har Davinci besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje