Profilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til RuienProfilbildet til VictorProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til elinkoskosProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til henrkjarProfilbildet til trond`enProfilbildet til LenemorProfilbildet til Hemne72Profilbildet til angelica96Profilbildet til Lolita <3Profilbildet til ConvertibleCandy
Profilbildet til MiaBellaProfilbildet til Kas=)Profilbildet til LatexLovrProfilbildet til KiwienProfilbildet til ingoladProfilbildet til 33Profilbildet til 59modellProfilbildet til Niko9Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til Goldi!!Profilbildet til Passivg19Profilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til Dreamboy78

Davinci

@john-doe
aktiv 1 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Davinci:Disse profilene har Davinci besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje