Profilbildet til plusSProfilbildet til Lars80Profilbildet til MrbigProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til golfbearProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til Linda_25Profilbildet til martin,østfoldProfilbildet til MaykieProfilbildet til .LisetvProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til SalsaDanser`n
Profilbildet til henrkjarProfilbildet til wannaBgoodProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til vekten75Profilbildet til UmbrellaProfilbildet til Giftparnord50Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til hawe35Profilbildet til MedusaProfilbildet til LarsnProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til Geirern92Profilbildet til Mikkel82Profilbildet til _riccovero_Profilbildet til Kate W

Davinci

@john-doe
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Davinci:Disse profilene har Davinci besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje