Profilbildet til VigdisProfilbildet til Roger84Profilbildet til sisunorProfilbildet til Per SProfilbildet til RogermadsProfilbildet til xantippeProfilbildet til LenemorProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til kennedy85Profilbildet til runAProfilbildet til SylvesterProfilbildet til Joachim*Profilbildet til MaykieProfilbildet til stian93Profilbildet til Kvasten
Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til Handyman31Profilbildet til Dreamboy78Profilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til bunnyProfilbildet til GeiriProfilbildet til blaithinProfilbildet til LangbeinProfilbildet til beitoProfilbildet til Merethe21Profilbildet til bamsefarProfilbildet til dp72Profilbildet til BlondetruserProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til rikkeintim

Davinci

@john-doe
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Davinci:Disse profilene har Davinci besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje