Profilbildet til 2hot4UProfilbildet til BergenoProfilbildet til VildeeeProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til johnrunProfilbildet til AskimMannProfilbildet til guttenProfilbildet til Kalle2Profilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til MaykieProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til BjornchProfilbildet til SoffiProfilbildet til maler.nProfilbildet til kinkybente49-fetish-sub
Profilbildet til ElviraProfilbildet til DrYvilProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til DrulProfilbildet til Angel84Profilbildet til VildeeeProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til Sir JohnProfilbildet til komigje69Profilbildet til LookmeProfilbildet til IrenProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til Maykie

Davinci

@john-doe
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Davinci:Disse profilene har Davinci besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje