Profilbildet til mrtoreProfilbildet til AndroidProfilbildet til Flekka18Profilbildet til RosjerProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til coolchic101Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til FreshnessProfilbildet til Handyman31Profilbildet til HenrikKbgProfilbildet til ElyProfilbildet til kmfantProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til JupiterProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til zailo
Profilbildet til Butt FarmerProfilbildet til buskerudProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til trannyboyProfilbildet til slaviProfilbildet til LåtteProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til Cd28Profilbildet til SoftfeetProfilbildet til jan50Profilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til Haakon92Profilbildet til 1randybuggaProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til Becks

Davinci

@john-doe
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Davinci:Disse profilene har Davinci besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje