Profilbildet til Angel84Profilbildet til MrTwofaceProfilbildet til Hulder1Profilbildet til CuckoldparetProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til henrkjarProfilbildet til IngunnProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til pia1975Profilbildet til Mr.XProfilbildet til StaaleProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til SarlimeProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til poopITboy
Profilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til talkmanProfilbildet til ShjalomProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til EmmaEEProfilbildet til GirlflowerProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til Hulder1Profilbildet til snirlenProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til ChivasProfilbildet til apeeassProfilbildet til windel999Profilbildet til DjeimiProfilbildet til KWGProfilbildet til Vanessa Storm(TV)

Davinci

@john-doe
aktiv 1 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Davinci:Disse profilene har Davinci besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje