Profilbildet til Handyman31Profilbildet til C.lop14Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til bunnyProfilbildet til andy1988Profilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til Flekka18Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til CulprateProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til kennedy85Profilbildet til KinkymasterProfilbildet til KjellarProfilbildet til Kvinnen
Profilbildet til TinkerbellProfilbildet til Difference___Profilbildet til troendern93Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til CharlieBoyProfilbildet til AngelManProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til Flekka18Profilbildet til monique tvProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til chefdepommeProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til maanestraaleProfilbildet til testoman

Davinci

@john-doe
aktiv 1 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Davinci:Disse profilene har Davinci besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje