Profilbildet til hawe35Profilbildet til KrangleFantProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til NtrøndereProfilbildet til Osl38Profilbildet til par_30Profilbildet til KWGProfilbildet til freezinProfilbildet til TheRose49Profilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til SKubrickProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til MolliProfilbildet til Oslo27Profilbildet til **vampeliten
Profilbildet til bakerProfilbildet til xantippeProfilbildet til lovebbwProfilbildet til pvcloveProfilbildet til Mass SageProfilbildet til ak00nProfilbildet til latino123Profilbildet til MummiMammaProfilbildet til AskimMannProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til Hulder1Profilbildet til RixnProfilbildet til PhenrikProfilbildet til Toralf_89Profilbildet til TheReader

Davinci

@john-doe
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Davinci:Disse profilene har Davinci besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje