Profilbildet til apeeassProfilbildet til kjelli77Profilbildet til jonas93Profilbildet til BotanicalProfilbildet til BistvgProfilbildet til naitsProfilbildet til LilliMyProfilbildet til stian93Profilbildet til Plu2Profilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til DragongirlProfilbildet til synnyProfilbildet til simonaProfilbildet til RonnProfilbildet til shivaProfilbildet til Stuker\'n
Profilbildet til Hilde79Profilbildet til VictorProfilbildet til **WanjaProfilbildet til wille455Profilbildet til nattroseProfilbildet til naitsProfilbildet til MikeProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til Helene89Profilbildet til HommeProfilbildet til HebroProfilbildet til treff hedmarkProfilbildet til ManimalProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til chipProfilbildet til i love boys

Davinci

@john-doe
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Davinci:Disse profilene har Davinci besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje