Profilbildet til PleasurekraftProfilbildet til Latex44Profilbildet til mrniceguyProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til Fin g30Profilbildet til HumlevatnProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til MizzyProfilbildet til yanaProfilbildet til 33Profilbildet til NannaProfilbildet til plusSProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til Vanessa Storm(TV)
Profilbildet til stianogvickyProfilbildet til LatexfunProfilbildet til hotnoProfilbildet til orphansProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til Oslomann 38Profilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til ExodiaProfilbildet til LokerProfilbildet til Tony21Profilbildet til Buffy93Profilbildet til moss73Profilbildet til XL KukkProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til StavangerProfilbildet til Fotballgutten

Davinci

@john-doe
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Davinci:Disse profilene har Davinci besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje