Profilbildet til Just4youProfilbildet til LamatryneProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til MehtevasProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til uzi69Profilbildet til AlexanderProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til TabbeProfilbildet til sportfuckProfilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til IngegardProfilbildet til AngelManProfilbildet til joniProfilbildet til ÅsaneG20
Profilbildet til h_frodeProfilbildet til kinky667Profilbildet til NeonProfilbildet til Sea_sailorProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til AlekProfilbildet til NordJente90Profilbildet til CuckoldparetProfilbildet til DavinciProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til NallexyProfilbildet til SupermannProfilbildet til RememBr83Profilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til ParKos2239

Davinci

@john-doe
aktiv 2 år siden
Disse profilene har besøkt Davinci:Disse profilene har Davinci besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje