Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til MiaBProfilbildet til RogermadsProfilbildet til .tvliseProfilbildet til i love boysProfilbildet til førdeparetProfilbildet til TheRose49Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til G94skedsmoProfilbildet til KongenProfilbildet til JupiterProfilbildet til henrkjarProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til m52aProfilbildet til Difference___
Profilbildet til G94skedsmoProfilbildet til superteddProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til AinaCdProfilbildet til NjordProfilbildet til dogbayProfilbildet til fintparProfilbildet til vårkåtProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til KinkymasterProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til ErogenProfilbildet til JaNuSProfilbildet til NannaProfilbildet til AlesioProfilbildet til Svantepri

Davinci

@john-doe
aktiv 2 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Davinci:Disse profilene har Davinci besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje