Profilbildet til KongenProfilbildet til CdrypaProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til MummiMammaProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til chipProfilbildet til mrroyalProfilbildet til ArielProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til MellaKristinProfilbildet til northkickProfilbildet til AlekProfilbildet til runAProfilbildet til AinaCdProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til Chrisoslo
Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til HommeProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til plusSProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til VictorProfilbildet til hotfishProfilbildet til petrus1956Profilbildet til NylongummiProfilbildet til staken jacsenProfilbildet til Bill

Davinci

@john-doe
aktiv 1 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Davinci:Disse profilene har Davinci besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje