Profilbildet til subtrollet71Profilbildet til CulprateProfilbildet til Thea92Profilbildet til kjelli77Profilbildet til slaviProfilbildet til MM77Profilbildet til DragongirlProfilbildet til faithProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til tinaProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til Sir JohnProfilbildet til @nn@Profilbildet til IngunnProfilbildet til HenrikKbg
Profilbildet til RuienProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til Mossing34Profilbildet til ReidarProfilbildet til Handyman40Profilbildet til Hanne PanneProfilbildet til Per SProfilbildet til IngunnProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til davidandreProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til parivestProfilbildet til mark04Profilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til åsne/ikke PM takk/

Davinci

@john-doe
aktiv 2 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Davinci:Disse profilene har Davinci besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje