Profilbildet til Joachim*Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til VictorProfilbildet til NåProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til bby123Profilbildet til sjøkjeksProfilbildet til NannaProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til MissMProfilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til MrTwofaceProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til tromsopar80
Profilbildet til ingwardo82Profilbildet til AngelManProfilbildet til SamehadaProfilbildet til XenaProfilbildet til kmfantProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til fevikmannenProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til Siba44Profilbildet til fintparProfilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til RockDudeProfilbildet til karlaaProfilbildet til mrtoreProfilbildet til par_30

Davinci

@john-doe
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Davinci:Disse profilene har Davinci besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje