Profilbildet til NåProfilbildet til bbck osloProfilbildet til tinaProfilbildet til SupermannProfilbildet til chipProfilbildet til spruksProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til MannPåHotellProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til Crazy92Profilbildet til svensksnubbeProfilbildet til LatexfunProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til NataProfilbildet til godheksa
Profilbildet til Oslo27Profilbildet til M23_NylonProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til sportfuckProfilbildet til MolliProfilbildet til AvalonProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til FrkTheaProfilbildet til Just4youProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til Rapper.1Profilbildet til LokerProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til Bjornch

Davinci

@john-doe
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Davinci:Disse profilene har Davinci besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje