Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til engenanjaProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til MolliProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til uzi69Profilbildet til dewill77Profilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til sjøkjeksProfilbildet til dia***Profilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til MartinosloProfilbildet til agderProfilbildet til Kiwien
Profilbildet til silverProfilbildet til TengilProfilbildet til orphansProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til joniProfilbildet til Tara84Profilbildet til 2hot4UProfilbildet til line tvProfilbildet til IngegardProfilbildet til moss73Profilbildet til Plu2Profilbildet til afrikarProfilbildet til pytagorasProfilbildet til Kalle2Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til freezin

Davinci

@john-doe
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Davinci:Disse profilene har Davinci besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje