Profilbildet til Bimann43Profilbildet til CharlieBoyProfilbildet til KvinnenProfilbildet til shaftyProfilbildet til skurk3Profilbildet til trollmor;)))Profilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til ArousalProfilbildet til jens41Profilbildet til OlavsenProfilbildet til poopITboyProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til sverre89Profilbildet til Andersen89Profilbildet til FrkHeidi
Profilbildet til OdinProfilbildet til pytagorasProfilbildet til colargolProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til MartinosloProfilbildet til snirlenProfilbildet til maler.nProfilbildet til CharlesProfilbildet til Lica89Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til AmpriProfilbildet til MissProfilbildet til veilchenProfilbildet til ToremannProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til Cleo

Davinci

@john-doe
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Davinci:Disse profilene har Davinci besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje