Profilbildet til MrLumar82Profilbildet til sjøkjeksProfilbildet til trond`enProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til ErogenProfilbildet til AvalonProfilbildet til bamsefarProfilbildet til UerfarenProfilbildet til bbck osloProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til nina1992Profilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til SwededarterProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til Bistvg
Profilbildet til OsloG21Profilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til KAAR!!SProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til UmbrEllaEllyProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til InnlandetProfilbildet til SylvesterProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til BullseyeProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til monique tvProfilbildet til NyssaProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)

Davinci

@john-doe
aktiv 1 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Davinci:Disse profilene har Davinci besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje