Profilbildet til Andersen89Profilbildet til 1Lekent-parProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til MaykieProfilbildet til vickycdProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til førdeparetProfilbildet til Reina21Profilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til Roger84Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til Homme
Profilbildet til OlavsenProfilbildet til ElskersexenProfilbildet til Leto78Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til TheRose49Profilbildet til LilliMyProfilbildet til vekten75Profilbildet til ZaxProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til sisunorProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til Angel4uProfilbildet til MissMProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til Teary

Davinci

@john-doe
aktiv 1 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Davinci:Disse profilene har Davinci besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje