Profilbildet til ElleseusProfilbildet til MM77Profilbildet til OlavsenProfilbildet til SpindelProfilbildet til SupermannProfilbildet til Torill1979Profilbildet til mrniceguyProfilbildet til spruksProfilbildet til solaProfilbildet til kinky667Profilbildet til DrGeigerProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til FrkTheaProfilbildet til johnrunProfilbildet til Kate WProfilbildet til godheksa
Profilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til krsflortProfilbildet til DragongirlProfilbildet til davidandreProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til Tine cdProfilbildet til Telemann88Profilbildet til Babygirl85Profilbildet til vfold50MvilProfilbildet til Fresia4Profilbildet til naitsProfilbildet til Lars80Profilbildet til Stine1986Profilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til vickycdProfilbildet til Melek

Davinci

@john-doe
aktiv 1 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Davinci:Disse profilene har Davinci besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje