Profilbildet til AyakachanProfilbildet til shaftyProfilbildet til StianProfilbildet til johnrunProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til vanosm52Profilbildet til plusSProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til mark04Profilbildet til Angel4uProfilbildet til MedusaProfilbildet til angelica96Profilbildet til KongenProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til Mr.X
Profilbildet til smoker;)Profilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til VictorProfilbildet til MiaBProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til brollProfilbildet til xantippeProfilbildet til tronderpar91Profilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til MatteStProfilbildet til NinnaProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til TheMissProfilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til SandnesMann1

Davinci

@john-doe
aktiv 1 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Davinci:Disse profilene har Davinci besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 32 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 32 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 2 uker siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje