Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til kaiasoProfilbildet til fridafridaProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til TordenspydProfilbildet til xantippeProfilbildet til sweettortureProfilbildet til Oslo60+Profilbildet til nord88Profilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til FinelineProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til DodraugenProfilbildet til pia1975
Profilbildet til shaftyProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til OralProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til trisvikProfilbildet til IntrMannProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til nord88Profilbildet til SandnesMann1Profilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til ToremannProfilbildet til halloisProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til NåProfilbildet til SarlimeProfilbildet til EmoDoll Kari

Davinci

@john-doe
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Davinci:Disse profilene har Davinci besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 6 timer, 35 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 6 timer, 35 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 3 uker, 3 dager siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje