Profilbildet til GiggSProfilbildet til jannis25Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til Caleron86Profilbildet til Merethe21Profilbildet til MedusaProfilbildet til silverProfilbildet til KosMusProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til joniProfilbildet til Tony21Profilbildet til SussProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til julie
Profilbildet til windel999Profilbildet til temptationProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til shinY_Profilbildet til SussProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til KristiansenProfilbildet til Hilde79Profilbildet til fintparProfilbildet til latexthingProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til IrenProfilbildet til KongenProfilbildet til Kalle2

Davinci

@john-doe
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Davinci:Disse profilene har Davinci besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 2 timer, 23 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 2 timer, 23 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 2 uker, 2 dager siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje