Profilbildet til BiparProfilbildet til CalaDorProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til .tvliseProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til vfold50MvilProfilbildet til HazeProfilbildet til Lill17Profilbildet til dogbayProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til RuienProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til Modesty56Profilbildet til babyblueeyesProfilbildet til Blondetruser
Profilbildet til MuscleDomProfilbildet til jenandProfilbildet til Huldra89Profilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til RuienProfilbildet til GeiriProfilbildet til trond`enProfilbildet til SwededarterProfilbildet til lauraloveProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til losamantesProfilbildet til TingTongProfilbildet til IntrMannProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til badbombadilly

Davinci

@john-doe
aktiv 1 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Davinci:Disse profilene har Davinci besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 26 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 26 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 3 dager, 17 timer siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje