Profilbildet til agderProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til SiljeProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til trond`enProfilbildet til MissyMooProfilbildet til CarrieProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til Sea_sailorProfilbildet til Latex44Profilbildet til angelica96Profilbildet til SvetikProfilbildet til poopITboyProfilbildet til bait69Profilbildet til pompel
Profilbildet til MasterbodøProfilbildet til DragongirlProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til latexthingProfilbildet til DorcasProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til ToyenProfilbildet til MissyMooProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til m52aProfilbildet til mann oslProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til hank95Profilbildet til FrkAuroraProfilbildet til NannaProfilbildet til mrroyal

Davinci

@john-doe
aktiv 1 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Davinci:Disse profilene har Davinci besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 2 timer, 31 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 2 timer, 31 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 2 uker, 4 dager siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje