Profilbildet til AngelManProfilbildet til vanosm52Profilbildet til Klar 79Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til BotanicalProfilbildet til Sonny55Profilbildet til Stuker\'nProfilbildet til ManimalProfilbildet til bbck osloProfilbildet til FreshnessProfilbildet til toro60Profilbildet til DodraugenProfilbildet til SimProfilbildet til xtrProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til sjømann
Profilbildet til MrVoldProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til søker sexProfilbildet til LenemorProfilbildet til Androx0Profilbildet til JimBodenProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til HommeProfilbildet til CharlesProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til nada000Profilbildet til simonaProfilbildet til JustinProfilbildet til vesle 43Profilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til stianogvicky

Davinci

@john-doe
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Davinci:Disse profilene har Davinci besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 17 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 17 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 1 måned, 3 uker siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje