Profilbildet til NjordProfilbildet til staalmannenProfilbildet til CleoProfilbildet til ani5Profilbildet til miss76Profilbildet til AndiiProfilbildet til CalaDorProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til VictorProfilbildet til IronheartProfilbildet til BiparProfilbildet til Lenaa23Profilbildet til TrudeluttProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til LåtteProfilbildet til stuve92
Profilbildet til LilliMyProfilbildet til hawe35Profilbildet til kaiasoProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til Angel4uProfilbildet til Fresia4Profilbildet til faithProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til moss73Profilbildet til Karlsen20mProfilbildet til treff hedmarkProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til ToremannProfilbildet til KristiansenProfilbildet til SofiaTheModell

Davinci

@john-doe
aktiv 2 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Davinci:Disse profilene har Davinci besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 52 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 52 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 1 uke, 5 dager siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje