Profilbildet til nordicsoundProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til ZizouProfilbildet til RantazticProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til hgsd1Profilbildet til Drifter4uProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til joniProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til naughtyboy23Profilbildet til lekentpar28
Profilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til tronderpar91Profilbildet til ShadowwolfProfilbildet til carmellaProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til MidasProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til sisunorProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til NjordProfilbildet til Hulder1Profilbildet til HenriettejentaProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til vekten75Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til AnalFist39_Oslo_Passiv

Davinci

@john-doe
aktiv 1 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Davinci:Disse profilene har Davinci besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Davinci

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje