Profilbildet til fridafridaProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til m52aProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til KatherineProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til DodraugenProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til SamehadaProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til MedusaProfilbildet til maanestraale
Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til vickycdProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til IronheartProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til petrus1956Profilbildet til InnlandetProfilbildet til jan50Profilbildet til SylvesterProfilbildet til Joey77Profilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til UmbrEllaEllyProfilbildet til mark04Profilbildet til Tor&tina40Profilbildet til lekenbie36Profilbildet til NathalieJanne

Davinci

@john-doe
aktiv 1 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Davinci:Disse profilene har Davinci besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Davinci

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje