Profilbildet til HenrikKbgProfilbildet til MannPåHotellProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til MartinosloProfilbildet til nafaProfilbildet til windel999Profilbildet til kmfantProfilbildet til Goldi!!Profilbildet til skurk3Profilbildet til BiJ25iParProfilbildet til toro60Profilbildet til Galloper1989Profilbildet til ensomgutt23Profilbildet til *Punky*Profilbildet til JavhaxProfilbildet til Arousal
Profilbildet til MariusProfilbildet til CalaDorProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til kaiasoProfilbildet til InsomniaProfilbildet til BiparProfilbildet til bakerProfilbildet til fadedProfilbildet til geddimannProfilbildet til stian93Profilbildet til xdresserProfilbildet til JM28Profilbildet til LeticiaProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til PSYllon

Davinci

@john-doe
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Davinci:Disse profilene har Davinci besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Davinci

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje