Profilbildet til ElinesProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til bby123Profilbildet til Caleron86Profilbildet til Osl38Profilbildet til naitsProfilbildet til AnetteleProfilbildet til Crazy92Profilbildet til jannis25Profilbildet til KristiansenProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til Per SProfilbildet til RockDudeProfilbildet til L_KProfilbildet til Kalle2
Profilbildet til Søker spennignProfilbildet til Par S Jente østfProfilbildet til stuve92Profilbildet til ElinesProfilbildet til TommybProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til 1Lekent-parProfilbildet til KosMusProfilbildet til veilchenProfilbildet til Alexander44Profilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til Kåt Mann for gift kvinneProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til AyakachanProfilbildet til TuttaProfilbildet til Tinkerbell

Davinci

@john-doe
aktiv 1 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Davinci:Disse profilene har Davinci besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Davinci

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje