Profilbildet til temptationProfilbildet til komigje69Profilbildet til sportfuckProfilbildet til LatexleahProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til InsomniaProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til HexaProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til bergen89Profilbildet til NightdiverProfilbildet til CleoProfilbildet til talkmanProfilbildet til nymfodale
Profilbildet til m33sandnesProfilbildet til Handyman31Profilbildet til GeeFunkProfilbildet til Nikki-love23Profilbildet til jan50Profilbildet til Anne72Profilbildet til spruksProfilbildet til nord88Profilbildet til trisvikProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til dogbayProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til Sir John

Davinci

@john-doe
aktiv 2 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Davinci:Disse profilene har Davinci besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Davinci

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje