Profilbildet til TranseMann30Profilbildet til naitsProfilbildet til englevingerProfilbildet til JærguttenProfilbildet til ToyenProfilbildet til ZaxProfilbildet til InnlandetProfilbildet til sølProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til northkickProfilbildet til Skeva91Profilbildet til 2KosProfilbildet til XenaProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til Sim
Profilbildet til BotanicalProfilbildet til OralProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til ingoladProfilbildet til MissProfilbildet til Trh1980Profilbildet til Handyman40Profilbildet til Klar 79Profilbildet til nina1992Profilbildet til Al SpaceyProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til ErogenProfilbildet til BergenoProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til LissaProfilbildet til Mikkel82

Davinci

@john-doe
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Davinci:Disse profilene har Davinci besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Davinci

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje