Profilbildet til skurk3Profilbildet til osllopar_27Profilbildet til Gutt20sørProfilbildet til jonas93Profilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til TheReaderProfilbildet til Linda_25Profilbildet til GiggSProfilbildet til Erik1337Profilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til mr_sterhkProfilbildet til nattroseProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til urokraakeProfilbildet til nysgjerrigxxx
Profilbildet til KaatqkkProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til Fredbo_StavangerProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til GirlflowerProfilbildet til testomanProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til MelekProfilbildet til Kalle2Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til NtrøndereProfilbildet til MrVoldProfilbildet til BecksProfilbildet til SiljeProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til Søker leken mann i Oslo

Davinci

@john-doe
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Davinci:Disse profilene har Davinci besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Davinci

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje