Profilbildet til golfbearProfilbildet til bad666boyProfilbildet til XenaProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til LissaProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til ArconadaProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til dia***Profilbildet til bergenm30Profilbildet til julieProfilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til TingTongProfilbildet til JupiterProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til Tobben28
Profilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til SammiProfilbildet til FreshnessProfilbildet til latex66Profilbildet til apeeassProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til tronderpar91Profilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til stuve92Profilbildet til Joachim*Profilbildet til LululuuProfilbildet til MoaProfilbildet til NordlandProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til Olavsen

Davinci

@john-doe
aktiv 2 år siden
Disse profilene har besøkt Davinci:Disse profilene har Davinci besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Davinci

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje