Profilbildet til Anne72Profilbildet til trollmor;)))Profilbildet til nelg90Profilbildet til charlotee23Profilbildet til HumlevatnProfilbildet til ShjalomProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til jens41Profilbildet til ingoladProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til Joachim*Profilbildet til JosepProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til Sublime81Profilbildet til SupermannProfilbildet til godsg1
Profilbildet til elinkoskosProfilbildet til Modesty56Profilbildet til golfbearProfilbildet til ChrisCProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til solaProfilbildet til nattroseProfilbildet til cat68Profilbildet til GuttOslo95Profilbildet til SvantepriProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til slaviProfilbildet til MarwinProfilbildet til xantippeProfilbildet til lalaparProfilbildet til akane21

Davinci

@john-doe
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Davinci:Disse profilene har Davinci besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Davinci

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje