Profilbildet til Nic94Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til RomeoProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til hawe35Profilbildet til MikeProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til DionysusProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til afrikarProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til kinky667Profilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til orro75Profilbildet til Mr BMW
Profilbildet til Hanne PanneProfilbildet til LamatryneProfilbildet til SigvegalProfilbildet til spruksProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til i love boysProfilbildet til tinaProfilbildet til nattroseProfilbildet til eddi1000Profilbildet til BiparProfilbildet til NjordProfilbildet til NowheremanProfilbildet til CdrypaProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til FrkThea

Davinci

@john-doe
aktiv 1 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Davinci:Disse profilene har Davinci besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Davinci

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje