Profilbildet til pvcloveProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til slaviProfilbildet til CharlesProfilbildet til sverre89Profilbildet til GhroltProfilbildet til tinaProfilbildet til bby123Profilbildet til osllopar_27Profilbildet til HebroProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til claireProfilbildet til MannPåHotellProfilbildet til Lise Lotte CD
Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til SammiProfilbildet til Hulder1Profilbildet til BittenProfilbildet til Ready4funProfilbildet til Modesty56Profilbildet til toro60Profilbildet til foresterProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til kennedy85Profilbildet til TinkerbellProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til ballderProfilbildet til CrossOda

Davinci

@john-doe
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Davinci:Disse profilene har Davinci besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Davinci

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje