Profilbildet til OsloKnutProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til ExosProfilbildet til jente2011Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til sverre89Profilbildet til PhenrikProfilbildet til krsflortProfilbildet til Oslo27Profilbildet til babybooProfilbildet til pitt76Profilbildet til virtuveProfilbildet til Huldra89Profilbildet til MissProfilbildet til VildeeeProfilbildet til Spindel
Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til MedusaProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til Handyman40Profilbildet til JaNuSProfilbildet til Torill1979Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til orro75Profilbildet til nelg90Profilbildet til KosMusProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til eddi1000Profilbildet til swedmanProfilbildet til carogirl

Johnsen966

@johnsen966
aktiv 4 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Johnsen966:Disse profilene har Johnsen966 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje