Profilbildet til binittedal31Profilbildet til bunnyProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til tinaProfilbildet til @nn@Profilbildet til Joey77Profilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til spaceorchestraProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til FinelineProfilbildet til BrumProfilbildet til ani5Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til NallexyProfilbildet til Sjt
Profilbildet til kmfantProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til IntrMannProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til TranseMann30Profilbildet til CalaDorProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til LeneaProfilbildet til .LisetvProfilbildet til TommybProfilbildet til angelica96Profilbildet til SKubrickProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til Gutt23TRD

Johnsen966

@johnsen966
aktiv 4 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Johnsen966:Disse profilene har Johnsen966 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje