Profilbildet til Reina21Profilbildet til OsloKnutProfilbildet til KvastenProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til MedPåAltProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til moss73Profilbildet til frekkis71Profilbildet til Klar 79Profilbildet til NaturistmannenProfilbildet til mizzyProfilbildet til Par S Jente østfProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til trentkar26søkerungjente
Profilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til Man30303Profilbildet til swedmanProfilbildet til Goldi!!Profilbildet til Robin..tvProfilbildet til AnetteleProfilbildet til monique tvProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til StavangerProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til PleasurekraftProfilbildet til SvetikProfilbildet til poffenProfilbildet til Floppa1Profilbildet til BiJ25iPar

Johnsen966

@johnsen966
aktiv 3 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Johnsen966:Disse profilene har Johnsen966 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje