Profilbildet til Caleron86Profilbildet til EvensProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til DOMINANTProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til ArousalProfilbildet til dewill77Profilbildet til MedusaProfilbildet til OdinProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til SylvesterProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til xtrProfilbildet til Tinkerbell
Profilbildet til AnMy99Profilbildet til sørlandssønnProfilbildet til slaviProfilbildet til Natasha93Profilbildet til RubberkingProfilbildet til *Punky*Profilbildet til JM28Profilbildet til AndyrjProfilbildet til BergenoProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til CalaDorProfilbildet til bergenm30Profilbildet til YouwishProfilbildet til AlesioProfilbildet til petrus1956

Johnsen966

@johnsen966
aktiv 4 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Johnsen966:Disse profilene har Johnsen966 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje