Profilbildet til røyskattaProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til JontassProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til talkmanProfilbildet til Handyman40Profilbildet til Lill17Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til DionysusProfilbildet til SpindelProfilbildet til StianProfilbildet til maler.nProfilbildet til SammiProfilbildet til EmoDoll Kari
Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til VildeeeProfilbildet til hgsd1Profilbildet til TengilProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til ElyProfilbildet til mrroyalProfilbildet til mindwtoProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til LokerProfilbildet til ArconadaProfilbildet til CindyCDProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til .LisetvProfilbildet til sexfest3637

Johnsen966

@johnsen966
aktiv 4 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Johnsen966:Disse profilene har Johnsen966 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje