Profilbildet til KnutValentineProfilbildet til Modesty56Profilbildet til beitoProfilbildet til DjeimiProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til SussProfilbildet til simonaProfilbildet til swedmanProfilbildet til ElleseusProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til m33sandnesProfilbildet til JupiterProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til skurk3
Profilbildet til Klara31Profilbildet til LilleKeeProfilbildet til Klar 79Profilbildet til julieProfilbildet til Crazy92Profilbildet til ShadowwolfProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til naitsProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til 59modellProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til TingTongProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til Katherine

Jomfrugutten

@jomfrugutten
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt Jomfrugutten:Disse profilene har Jomfrugutten besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje