Profilbildet til LatexfunProfilbildet til ElleseusProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til Trappani89Profilbildet til Mandal37Profilbildet til pierceddickProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til Ready4funProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til wille455Profilbildet til BotanicalProfilbildet til Ganjalf21
Profilbildet til Androx0Profilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til Masserer_degProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til MannValdresProfilbildet til Cato1977Profilbildet til ShineProfilbildet til solaProfilbildet til eddi1000Profilbildet til Kalle2Profilbildet til TuttaProfilbildet til windel999Profilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til VildeeeProfilbildet til Stian

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje