Profilbildet til monique tvProfilbildet til SnæxProfilbildet til L_KProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til DorransProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til karlaaProfilbildet til BiparProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til Isabella10Profilbildet til KAAR!!SProfilbildet til DavinciProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til dogbayProfilbildet til Siba44Profilbildet til Singel49
Profilbildet til harepusenProfilbildet til TengilProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til vekten75Profilbildet til westpar76Profilbildet til BluwProfilbildet til MatteStProfilbildet til CdrypaProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til knny88Profilbildet til BB-btm4topProfilbildet til engenanjaProfilbildet til VildeeeProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til johnrun

jonas93

@jonas93
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt jonas93:Disse profilene har jonas93 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje