Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til CdrypaProfilbildet til blaithinProfilbildet til LåtteProfilbildet til MidasProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til urokraakeProfilbildet til TheMissProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til ElinesProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til pleasure4u2n8
Profilbildet til johnrunProfilbildet til RonnProfilbildet til bait69Profilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til Joey77Profilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til ShadowwolfProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til CulprateProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til JupiterProfilbildet til bergenm30Profilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til j18elverumProfilbildet til Strazo

jonas93

@jonas93
aktiv 4 år siden
Disse profilene har besøkt jonas93:Disse profilene har jonas93 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje