Profilbildet til LatexleahProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til KineticMan75Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til KvastenProfilbildet til carmellaProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til EvensProfilbildet til LizzyProfilbildet til SylvesterProfilbildet til Hemne72Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til Golden Brown Oslo
Profilbildet til jens41Profilbildet til Buffy93Profilbildet til GuttOslo95Profilbildet til komigje69Profilbildet til trollmor;)))Profilbildet til mrniceguyProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til Torill1979Profilbildet til Joachim*Profilbildet til 1randybuggaProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til RememBr83Profilbildet til _riccovero_Profilbildet til kastrdProfilbildet til Kas=)Profilbildet til sweden boy

jonas93

@jonas93
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt jonas93:Disse profilene har jonas93 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje