Profilbildet til MariusProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til claireProfilbildet til AngelManProfilbildet til MrbigProfilbildet til MizzyProfilbildet til fridafridaProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til Nikki-love23Profilbildet til Grom87Profilbildet til MusashiProfilbildet til IngunnProfilbildet til troendern93Profilbildet til Reina21Profilbildet til WErkewrøeProfilbildet til Brum
Profilbildet til freaky2Profilbildet til OdinProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til SkårnesProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til virtuveProfilbildet til DodraugenProfilbildet til brollProfilbildet til chipProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til petzlProfilbildet til bamsefarProfilbildet til ChristinaCDProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til Nic94

joni

@jonnn
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt joni:Disse profilene har joni besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje