Profilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til NataProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til oslo-mannProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til CalaDorProfilbildet til fintparProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til Nikki-love23Profilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til LatexleahProfilbildet til bergenm30
Profilbildet til GiggSProfilbildet til badboy1986Profilbildet til BistvgProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til i love boysProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til dia***{J51}Profilbildet til Anne72Profilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til losamantesProfilbildet til bwillyProfilbildet til LululuuProfilbildet til NightdiverProfilbildet til mrroyal

joni

@jonnn
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt joni:Disse profilene har joni besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje