Profilbildet til El DiabloProfilbildet til kennethProfilbildet til ArconadaProfilbildet til sexypar85Profilbildet til MissMProfilbildet til VictorProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til toro60Profilbildet til SvantepriProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til DavinciProfilbildet til binittedal31Profilbildet til CrossOdaProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til angelica96
Profilbildet til Lenaa23Profilbildet til ellenProfilbildet til LeticiaProfilbildet til Handyman31Profilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til sydvest m48Profilbildet til !!sweetieProfilbildet til MoaProfilbildet til Kas=)Profilbildet til RosjerProfilbildet til AyakachanProfilbildet til solaProfilbildet til sabriinaProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til urokraakeProfilbildet til Pleasurekraft

joni

@jonnn
aktiv 2 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt joni:Disse profilene har joni besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje