Profilbildet til ElinesProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til akane21Profilbildet til MasterbodøProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til godheksaProfilbildet til carogirlProfilbildet til PlatinumProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til MissMProfilbildet til KiwienProfilbildet til StaaleProfilbildet til Nata
Profilbildet til BIJ26M32Profilbildet til Fresia4Profilbildet til maler.nProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til Niko9Profilbildet til veilchenProfilbildet til orro75Profilbildet til ChristinaCDProfilbildet til Geirern92Profilbildet til ScorpionProfilbildet til bergenm30Profilbildet til Haakon92Profilbildet til InnlandetProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til TengilProfilbildet til EmmaOlsen

joni

@jonnn
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt joni:Disse profilene har joni besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje