Profilbildet til KennethR88Profilbildet til sexworker202Profilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til lunatrabemProfilbildet til Anne72Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til SKubrickProfilbildet til RomeoProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til KongenProfilbildet til NyssaProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til Sigurd_Rise
Profilbildet til i love boysProfilbildet til VildeeeProfilbildet til par3427Profilbildet til yanaProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til ArconadaProfilbildet til Crazy92Profilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til Høvikmann46Profilbildet til GeiriProfilbildet til SjtProfilbildet til golfbearProfilbildet til Kalle2Profilbildet til YouwishProfilbildet til Javhax

joni

@jonnn
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt joni:Disse profilene har joni besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje