Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til carogirlProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til TheReaderProfilbildet til sportyboyProfilbildet til elghodeProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til nordicsoundProfilbildet til HexaProfilbildet til Lez 40Profilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til mindwtoProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til BIJ26M32
Profilbildet til KaisaProfilbildet til hawe35Profilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til mrroyalProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til BiparProfilbildet til NowheremanProfilbildet til CdrypaProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til AsveigProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til JupiterProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til AlexsProfilbildet til tr.h,photvdo

joni

@jonnn
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt joni:Disse profilene har joni besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje