Profilbildet til KennethR88Profilbildet til Isabella10Profilbildet til TrudeluttProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til SKubrickProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til Grom87Profilbildet til NATURISTENProfilbildet til TengilProfilbildet til JiJiProfilbildet til nelg90Profilbildet til soulofkitchenProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til Kas=)Profilbildet til sportfuck
Profilbildet til zailoProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til pia1975Profilbildet til nord88Profilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til JupiterProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til freezinProfilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til NåProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til hank95Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til 1randybugga

joni

@jonnn
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt joni:Disse profilene har joni besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje