Profilbildet til brunnbeverProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til vfold50MvilProfilbildet til YouwishProfilbildet til _riccovero_Profilbildet til **WanjaProfilbildet til lovebbwProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til RomeoProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til niceboy1986Profilbildet til MortenBProfilbildet til bunnyProfilbildet til Sarlime
Profilbildet til BjornchProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til 2hot4UProfilbildet til Osl38Profilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til brollProfilbildet til Julie00Profilbildet til Tor&tina40Profilbildet til Dotto81Profilbildet til Solros72Profilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til m52aProfilbildet til StaaleProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til M23_Nylon

joni

@jonnn
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt joni:Disse profilene har joni besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje