Profilbildet til MatteStProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til talkmanProfilbildet til jarlemannProfilbildet til NettstedetProfilbildet til lovebbwProfilbildet til Tobben28Profilbildet til MM77Profilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til røyskattaProfilbildet til Tromsøgullet 37 år Nord sinProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til trannyboy
Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til SvetikProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til sverre89Profilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til troendern93Profilbildet til poopITboyProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til HazeProfilbildet til harepusenProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til lalaparProfilbildet til JupiterProfilbildet til BotanicalProfilbildet til **Mrs.Mathea

joni

@jonnn
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt joni:Disse profilene har joni besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje