Profilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til xantippeProfilbildet til NeonProfilbildet til engenanjaProfilbildet til CleoProfilbildet til ExosProfilbildet til BadboyProfilbildet til Roger84Profilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til agderProfilbildet til Dotto81Profilbildet til Linda_25Profilbildet til runAProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til Hilde79
Profilbildet til IronheartProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til sverre89Profilbildet til AvalonProfilbildet til freezinProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til Angel4uProfilbildet til MarwinProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til Lill17Profilbildet til MehtevasProfilbildet til LokerProfilbildet til 33Profilbildet til Osl38Profilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til LatexLovr

joni

@jonnn
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt joni:Disse profilene har joni besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje