Profilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til ElleseusProfilbildet til petrus1956Profilbildet til sørlandssønnProfilbildet til Anne72Profilbildet til binittedal31Profilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til MrVoldProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til RuienProfilbildet til Solros72Profilbildet til Alexander44Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til IBeatThePussyUp
Profilbildet til MolliProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til GoldenProfilbildet til vickycdProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til BergenoProfilbildet til CalaDorProfilbildet til Niko9Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til CdrypaProfilbildet til guttenProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til par_30Profilbildet til TheReaderProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til Travelingguy
  • 1 uke, 1 dag siden

    Jorgz10

    Jorgz10 ble et registrert medlem 1 uke, 1 dag siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje