Profilbildet til JontassProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til pitt76Profilbildet til MannValdresProfilbildet til Mossing34Profilbildet til MikeProfilbildet til HardRockProfilbildet til petzlProfilbildet til Haakon92Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til carogirlProfilbildet til xtrProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til hgsd1Profilbildet til EscobarProfilbildet til testoman
Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til RoyalfitProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til ValeriaProfilbildet til karlaaProfilbildet til MrVoldProfilbildet til hank95Profilbildet til Mr.XProfilbildet til northkickProfilbildet til krsflortProfilbildet til .tvliseProfilbildet til BistvgProfilbildet til Xena

jorn

@jorn
aktiv 4 år siden
Ser etter en jente som vil ha det litt gøy, og som liker å få orgasmer…. Vis
Disse profilene har besøkt jorn:Disse profilene har jorn besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje