Profilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til Dotto81Profilbildet til westpar76Profilbildet til ScorpionProfilbildet til SylvesterProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til KennethR88Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til TingTongProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til troendern93Profilbildet til Zizou
Profilbildet til knny88Profilbildet til SherylProfilbildet til Floppa1Profilbildet til MaykieProfilbildet til Joey77Profilbildet til elinkoskosProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til toro60Profilbildet til MortenBProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til zailoProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til *Punky*Profilbildet til SiggyzagProfilbildet til FrkAurora

jorn

@jorn
aktiv 4 år, 6 måneder siden
Ser etter en jente som vil ha det litt gøy, og som liker å få orgasmer…. Vis
Disse profilene har besøkt jorn:Disse profilene har jorn besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje