Profilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til naitsProfilbildet til vesle 43Profilbildet til nord88Profilbildet til MidasProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til pierceddickProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til søker sex
Profilbildet til LangbeinProfilbildet til staalmannenProfilbildet til pierceddickProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til CdrypaProfilbildet til AskimMannProfilbildet til Cd28Profilbildet til latex66Profilbildet til Lica89Profilbildet til elinkoskosProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til NyssaProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til jarlemann

jorn

@jorn
aktiv 4 år, 3 måneder siden
Ser etter en jente som vil ha det litt gøy, og som liker å få orgasmer…. Vis
Disse profilene har besøkt jorn:Disse profilene har jorn besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje