Profilbildet til Sir JohnProfilbildet til sabriinaProfilbildet til Roger84Profilbildet til Hemne72Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til RomeoProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til SiljeProfilbildet til MissProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til mann oslProfilbildet til AndyrjProfilbildet til GeiriProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til vanosm52Profilbildet til gummihelge
Profilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til JaNuSProfilbildet til sexworker202Profilbildet til Par S Jente østfProfilbildet til Lenaa23Profilbildet til L_KProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til AzathothProfilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til ElyProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til claireProfilbildet til LeneaProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til Cdrypa

jorn

@jorn
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Ser etter en jente som vil ha det litt gøy, og som liker å få orgasmer…. Vis
Disse profilene har besøkt jorn:Disse profilene har jorn besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje