Profilbildet til gameroslProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til qwerty19Profilbildet til nymfodaleProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til IngunnProfilbildet til **WanjaProfilbildet til Trappani89Profilbildet til ExosProfilbildet til InsomniaProfilbildet til PSYllonProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til Siba44
Profilbildet til Bimann43Profilbildet til Lenaa23Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til KvinnenProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til bad666boyProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til Anne72Profilbildet til AinaCdProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til fintparProfilbildet til Trh1980Profilbildet til oslogutt995Profilbildet til plusSProfilbildet til Man30303Profilbildet til knutbrg

Josep

@josep
aktiv 11 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Josep:Disse profilene har Josep besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje