Profilbildet til Master33 BergenProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til DodraugenProfilbildet til AyakachanProfilbildet til elghodeProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til KospieProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til bbck osloProfilbildet til chipProfilbildet til HebroProfilbildet til poopITboyProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til Olavsen
Profilbildet til binittedal31Profilbildet til *Punky*Profilbildet til NylongummiProfilbildet til RubberkingProfilbildet til Kalle2Profilbildet til NåProfilbildet til kaiasoProfilbildet til røyskattaProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til Joey77Profilbildet til SkorpionenProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til NordJente90

Josep

@josep
aktiv 1 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Josep:Disse profilene har Josep besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje