Profilbildet til ElyProfilbildet til LærerenProfilbildet til ElleseusProfilbildet til AvalonProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til beitoProfilbildet til nada000Profilbildet til TuttaProfilbildet til latino123Profilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til L_KProfilbildet til HommeProfilbildet til lovebbw
Profilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til MannValdresProfilbildet til JosepProfilbildet til Slappen72Profilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til MelekProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til DavinciProfilbildet til AlexanderProfilbildet til staken jacsenProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til Bistvg

Josep

@josep
aktiv 1 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Josep:Disse profilene har Josep besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje