Profilbildet til KennethR88Profilbildet til CulprateProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til moss73Profilbildet til KvastenProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til nelg90Profilbildet til talkmanProfilbildet til ValeriaProfilbildet til ZaxProfilbildet til LadyStarProfilbildet til sola50Profilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til CatherineVonZuiden
Profilbildet til shivaProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til LærerenProfilbildet til hgsd1Profilbildet til SKubrickProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til SnæxProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til wille455Profilbildet til h_frodeProfilbildet til Reina21Profilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til Tine cdProfilbildet til silver

Josep

@josep
aktiv 1 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Josep:Disse profilene har Josep besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje