Profilbildet til xdresserProfilbildet til Lars80Profilbildet til ExodiaProfilbildet til pitt76Profilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til PSYllonProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til BotanicalProfilbildet til LenemorProfilbildet til AyakachanProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til BiparProfilbildet til Rixn
Profilbildet til Jan46Profilbildet til Dark AngelProfilbildet til JærguttenProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til Robin..tvProfilbildet til Par på camProfilbildet til KristiansenProfilbildet til jens41Profilbildet til SportoguyProfilbildet til SherylProfilbildet til bamsefarProfilbildet til jenandProfilbildet til TheRose49Profilbildet til badbombadillyProfilbildet til sisunor

Josep

@josep
aktiv 1 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Josep:Disse profilene har Josep besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje