Profilbildet til Grom87Profilbildet til ToremannProfilbildet til ExosProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til elghodeProfilbildet til wille455Profilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til Joey77Profilbildet til AvalonProfilbildet til Anne72Profilbildet til temptationProfilbildet til Geirern92Profilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)
Profilbildet til hawe35Profilbildet til NallexyProfilbildet til bait69Profilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til poopITboyProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til ArconadaProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til KosMusProfilbildet til solaProfilbildet til simonaProfilbildet til **WanjaProfilbildet til vårkåtProfilbildet til MariusProfilbildet til eddi1000Profilbildet til Erlend:)

Josep

@josep
aktiv 1 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Josep:Disse profilene har Josep besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje