Profilbildet til Tony21Profilbildet til AlexsProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til NylongummiProfilbildet til BottomProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til DodraugenProfilbildet til InnlandetProfilbildet til parivestProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til spaceorchestraProfilbildet til andrea transe møre&romsdal
Profilbildet til temptationProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til troendern93Profilbildet til hgsd1Profilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til SamehadaProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til Reisende40Profilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til jente2011Profilbildet til AnetteleProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til Donatello21Profilbildet til GeeFunkProfilbildet til mann31vesterålen

Josep

@josep
aktiv 1 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Josep:Disse profilene har Josep besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje