Profilbildet til Klar 79Profilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til ole322Profilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til Per SProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til RuienProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til geddimannProfilbildet til RockDudeProfilbildet til blaithin
Profilbildet til BIJ26M32Profilbildet til Tor&tina40Profilbildet til Rapper.1Profilbildet til sola50Profilbildet til ballderProfilbildet til DjeimiProfilbildet til LamatryneProfilbildet til lovebbwProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til KristiansenProfilbildet til NjordProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til CharlesProfilbildet til KosMusProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til Terje44Oslo

Josep

@josep
aktiv 1 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Josep:Disse profilene har Josep besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje