Profilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til binittedal31Profilbildet til XjanneProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til babyblueeyesProfilbildet til synnyProfilbildet til GoldenProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til KAAR!!SProfilbildet til SportoguyProfilbildet til mizzyProfilbildet til sexognytelseProfilbildet til sola50Profilbildet til afrikarProfilbildet til Jærgutten
Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til knny88Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til MrVoldProfilbildet til shaftyProfilbildet til kennedy85Profilbildet til ensomgutt23Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til karlaaProfilbildet til runAProfilbildet til jannis25Profilbildet til ElviraProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til IntrMannProfilbildet til Becks

Josep

@josep
aktiv 1 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Josep:Disse profilene har Josep besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje