Profilbildet til ZupaMannProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til TommybProfilbildet til sola50Profilbildet til EvensProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til bergenm30Profilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til AjscreamProfilbildet til GogT1971Profilbildet til poopITboyProfilbildet til ArconadaProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til YouwishProfilbildet til MrVoldProfilbildet til tromsopar80
Profilbildet til BBW28Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til sluggernProfilbildet til xtrProfilbildet til kennethProfilbildet til ingoladProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til GuttOslo95Profilbildet til engenanjaProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til orro75Profilbildet til JimBoden

Josep

@josep
aktiv 1 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Josep:Disse profilene har Josep besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 34 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 34 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje