Profilbildet til veilchenProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til norseman9Profilbildet til tromsopar80Profilbildet til urokraakeProfilbildet til Haakon92Profilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til LululuuProfilbildet til SKubrickProfilbildet til AjscreamProfilbildet til Lez 40Profilbildet til nymfodaleProfilbildet til ArielProfilbildet til maritaProfilbildet til HardRockProfilbildet til Modesty56
Profilbildet til RuienProfilbildet til førdeparetProfilbildet til kennedy85Profilbildet til MrTwofaceProfilbildet til TheReaderProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til love one anotherProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til KatherineProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til Erik1337Profilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til LåtteProfilbildet til bergenm30Profilbildet til SalsaDanser`n

Josep

@josep
aktiv 1 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Josep:Disse profilene har Josep besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 3 timer, 53 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 3 timer, 53 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje