Profilbildet til EllensoekerProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til søker sexProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til Siba44Profilbildet til hawe35Profilbildet til JustinProfilbildet til Per SProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til KjellarProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til BiTrineProfilbildet til OsloG21Profilbildet til LathamsProfilbildet til KinkyBiJente
Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til KiwienProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til m52aProfilbildet til someboyProfilbildet til KarinagayProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til mrroyalProfilbildet til akane21Profilbildet til AlexanderProfilbildet til ElinesProfilbildet til talkmanProfilbildet til vårkåtProfilbildet til NylongummiProfilbildet til Babygirl85

Josep

@josep
aktiv 1 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Josep:Disse profilene har Josep besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Josep

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje