Profilbildet til Klar 79Profilbildet til EvensProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til NannaProfilbildet til ShjalomProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til OpplandsParProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til Mimmi51Profilbildet til Difference___Profilbildet til KristiansenProfilbildet til NjordProfilbildet til Reina21Profilbildet til TravelingguyProfilbildet til ingolad
Profilbildet til FrkHeidiProfilbildet til SupermannProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til ChivasProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til HebroProfilbildet til BjoernProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til ole322Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til love one anotherProfilbildet til DavinciProfilbildet til oslo_shemale25

Josep

@josep
aktiv 1 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Josep:Disse profilene har Josep besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Josep

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje