Profilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til bwillyProfilbildet til jeanettekProfilbildet til SigvegalProfilbildet til jarlemannProfilbildet til orro75Profilbildet til PleasurekraftProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til LeticiaProfilbildet til NataProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til UmbrellaProfilbildet til SkårnesProfilbildet til Stine1986Profilbildet til par_30Profilbildet til trannyboy
Profilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til CulprateProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til julieProfilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til KineticMan75Profilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til BillProfilbildet til Nic94Profilbildet til TrudeluttProfilbildet til NowheremanProfilbildet til veilchenProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til brunnbever

julie

@julie
aktiv 4 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt julie:Disse profilene har julie besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje