Profilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til BottomProfilbildet til wille455Profilbildet til bergenm30Profilbildet til HexaProfilbildet til Trh1980Profilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til Osl38Profilbildet til petrus1956Profilbildet til cat68Profilbildet til SammiProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til Kalle2Profilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til lekenergodProfilbildet til Ole Kristian 1990
Profilbildet til GogT1971Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til Johnsen966Profilbildet til qwerty19Profilbildet til XL KukkProfilbildet til PSYllonProfilbildet til GeiriProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til LokerProfilbildet til freaky2Profilbildet til vekten75Profilbildet til hgsd1Profilbildet til Aman4U2Profilbildet til KosMusProfilbildet til Zax

julie

@julie
aktiv 5 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt julie:Disse profilene har julie besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje