Profilbildet til qwerty19Profilbildet til OsloKnutProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til HazeProfilbildet til nafaProfilbildet til hank95Profilbildet til AskimMannProfilbildet til uzi69Profilbildet til wannaBgoodProfilbildet til faithProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til krsflortProfilbildet til -MissV-Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til xtrProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28
Profilbildet til L_KProfilbildet til Torill1979Profilbildet til h_frodeProfilbildet til @nn@Profilbildet til pompelProfilbildet til Trappani89Profilbildet til XL KukkProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til TheReaderProfilbildet til -MissV-Profilbildet til westpar76Profilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til musclebottomoslo

julie

@julie
aktiv 4 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt julie:Disse profilene har julie besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje