Profilbildet til par_30Profilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til CharlesProfilbildet til PhenrikProfilbildet til IntrMannProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til Handyman40Profilbildet til bby123Profilbildet til kastrdProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til sanja
Profilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til CalaDorProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til RixnProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til sweettortureProfilbildet til Merethe21Profilbildet til Telemann88Profilbildet til Passivg19Profilbildet til BistvgProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til runAProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til ElinesProfilbildet til Solros72

julie

@julie
aktiv 4 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt julie:Disse profilene har julie besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje