Profilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til Nikki-love23Profilbildet til sexypar85Profilbildet til cat68Profilbildet til NathalieJanneProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til binittedal31Profilbildet til GogT1971Profilbildet til poffenProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til carmellaProfilbildet til kmfantProfilbildet til oslokosProfilbildet til DrulProfilbildet til Geiri
Profilbildet til OppeiNordProfilbildet til TearyProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til IrenProfilbildet til maler.nProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til JærguttenProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til ArconadaProfilbildet til AskimMannProfilbildet til orphansProfilbildet til virtuveProfilbildet til guttenProfilbildet til Cato1977Profilbildet til eddi1000Profilbildet til Karinagay

julie

@julie
aktiv 4 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt julie:Disse profilene har julie besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje