Profilbildet til godheksaProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til Sonny55Profilbildet til Kalle2Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til OlavsenProfilbildet til ingoladProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til LangbeinProfilbildet til kinky667Profilbildet til lalaparProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til stuve92
Profilbildet til kmfantProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til bad666boyProfilbildet til love one anotherProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til SKubrickProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til Sneaky29Profilbildet til toro60Profilbildet til RuienProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til Stian

julie

@julie
aktiv 4 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt julie:Disse profilene har julie besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje