Profilbildet til AndroidProfilbildet til simonaProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til TorolavProfilbildet til LatexleahProfilbildet til sisunorProfilbildet til talkmanProfilbildet til kjelli77Profilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til LissaProfilbildet til stuve92Profilbildet til Fredbo_StavangerProfilbildet til trisvikProfilbildet til BecksProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til røyskatta
Profilbildet til IronheartProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til LizzyProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til carogirlProfilbildet til Ramp78Profilbildet til RuienProfilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til MusashiProfilbildet til RockDudeProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til JavhaxProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til ThomasDes

julie

@julie
aktiv 4 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt julie:Disse profilene har julie besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje