Profilbildet til nina1992Profilbildet til jannis25Profilbildet til FrStadPassivProfilbildet til Ready4funProfilbildet til Reina21Profilbildet til latexthingProfilbildet til TordenspydProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til two-playfulProfilbildet til LenemorProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til Stine1986Profilbildet til vickycdProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til MaykieProfilbildet til Natasha93
Profilbildet til PSYllonProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til HommeProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til Søker spennignProfilbildet til Hulder1Profilbildet til AlekProfilbildet til KosMusProfilbildet til YouwishProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til NeonProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til jeanettekProfilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til Staale

Julie00

@julie00
aktiv 1 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Julie00:Disse profilene har Julie00 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje