Profilbildet til KarinagayProfilbildet til ManimalProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til blaithinProfilbildet til maritaProfilbildet til MartinosloProfilbildet til DragongirlProfilbildet til AlexanderProfilbildet til Joachim*Profilbildet til GiggSProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til !!sweetieProfilbildet til vfold50Mvil
Profilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til OppeiNordProfilbildet til DavinciProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til 33Profilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til Passivg19Profilbildet til BiparopplandProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til lekenergodProfilbildet til trisvikProfilbildet til jens41Profilbildet til spruksProfilbildet til Sørlandspar

Julie00

@julie00
aktiv 1 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Julie00:Disse profilene har Julie00 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje