Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til MizzyProfilbildet til JontassProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til Oslo60+Profilbildet til swedmanProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til Nic94Profilbildet til sexfest3637Profilbildet til jannis25Profilbildet til xdresserProfilbildet til krsflort
Profilbildet til Torill1979Profilbildet til oslo-mannProfilbildet til just myselfProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til IronheartProfilbildet til YouwishProfilbildet til GoldenProfilbildet til stian93Profilbildet til RememBr83Profilbildet til RoyalfitProfilbildet til Nic94Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til SigvegalProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til wille455

Julie00

@julie00
aktiv 1 år siden
Disse profilene har besøkt Julie00:Disse profilene har Julie00 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje