Profilbildet til MannPåHotellProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til NordlandProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til ZizouProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til Par S Jente østfProfilbildet til HardRockProfilbildet til mizzyProfilbildet til BergenoProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til bigutttgardermoen32
Profilbildet til soulofkitchenProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til rosegartner33Profilbildet til mindwtoProfilbildet til monique tvProfilbildet til KalleNavnProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til TingTongProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til Kjekken88

Julie00

@julie00
aktiv 11 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Julie00:Disse profilene har Julie00 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje