Profilbildet til Julie00Profilbildet til ZaxProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til LenemorProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til staalmannenProfilbildet til YongProfilbildet til LarsnProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til NallexyProfilbildet til nada000Profilbildet til TordenspydProfilbildet til DrYvilProfilbildet til KvastenProfilbildet til !!sweetie
Profilbildet til Reina21Profilbildet til snirlenProfilbildet til Kjekken88Profilbildet til knutbrgProfilbildet til Siba44Profilbildet til HazeProfilbildet til Buffy93Profilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til kaiasoProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til petrus1956Profilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til IsDronninga47Profilbildet til Hemne72Profilbildet til Leto78Profilbildet til Biparoppland

Julie00

@julie00
aktiv 1 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Julie00:Disse profilene har Julie00 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje