Profilbildet til XL KukkProfilbildet til BabyWProfilbildet til sexypar85Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til MedPåAltProfilbildet til someboyProfilbildet til uzi69Profilbildet til mrniceguyProfilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til wille455Profilbildet til halloisProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til OsloG21Profilbildet til lovebbw
Profilbildet til Isabella10Profilbildet til soulofkitchenProfilbildet til swedmanProfilbildet til 33Profilbildet til LøvejentaProfilbildet til Trh1980Profilbildet til Donatello21Profilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til ChristinaCDProfilbildet til latexthingProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til northkickProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til JupiterProfilbildet til Zero

Julie00

@julie00
aktiv 2 år siden
Disse profilene har besøkt Julie00:Disse profilene har Julie00 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje