Profilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til FreshnessProfilbildet til StaaleProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til Oslo60+Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til LadyStarProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til SKubrickProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til YouwishProfilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til KosMus
Profilbildet til spruksProfilbildet til MarwinProfilbildet til C.lop14Profilbildet til subtrollet71Profilbildet til EmmaEEProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til badbombadillyProfilbildet til losamantesProfilbildet til eddi1000Profilbildet til silverProfilbildet til JupiterProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til bwillyProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til xantippeProfilbildet til jadaellerneida

Jupiter

@jupiter
aktiv 5 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt Jupiter:Disse profilene har Jupiter besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje