Profilbildet til bipassiv46Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til LadyStarProfilbildet til zethProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til GeiriProfilbildet til Mass SageProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til sluggernProfilbildet til zailoProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til Loker
Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til ArconadaProfilbildet til AskimMannProfilbildet til CleoProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til SnæxProfilbildet til BittenProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til LululuuProfilbildet til pitt76Profilbildet til pytagorasProfilbildet til EvensProfilbildet til mark04Profilbildet til Bergen-nord

Jupiter

@jupiter
aktiv 5 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Jupiter:Disse profilene har Jupiter besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje