Profilbildet til BjoernProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til pytagorasProfilbildet til IrenProfilbildet til ZeroProfilbildet til Lez 40Profilbildet til shaftyProfilbildet til colargolProfilbildet til KatherineProfilbildet til MannValdresProfilbildet til EscobarProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til Telemann88Profilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSex
Profilbildet til NjordProfilbildet til Kåt Mann for gift kvinneProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til OralProfilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til Bimann43Profilbildet til BottomProfilbildet til BiparProfilbildet til KosMusProfilbildet til LookmeProfilbildet til JaNuSProfilbildet til temptationProfilbildet til poopITboyProfilbildet til BjoernProfilbildet til mark04Profilbildet til Vanessa Storm(TV)

Jupiter

@jupiter
aktiv 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Jupiter:Disse profilene har Jupiter besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje