Profilbildet til puppemarianneProfilbildet til regntøymannProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til bamsefarProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til love one anotherProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til sølProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til JaNuSProfilbildet til .tvliseProfilbildet til Fin g30Profilbildet til På_søkProfilbildet til Charles
Profilbildet til Stuker\'nProfilbildet til OsloG21Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til swedmanProfilbildet til davidandreProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til parivestProfilbildet til h_frodeProfilbildet til ToremannProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til TingTongProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til Joachim*Profilbildet til simona

Jupiter

@jupiter
aktiv 10 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Jupiter:Disse profilene har Jupiter besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje