Profilbildet til golfbearProfilbildet til ChristinaCDProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til ChatrinetvProfilbildet til Isabella10Profilbildet til maritaProfilbildet til vfold50MvilProfilbildet til MoaProfilbildet til ExodiaProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til 1randybuggaProfilbildet til førdeparetProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til læremestervestfold
Profilbildet til Matiine123Profilbildet til RJProfilbildet til komigje69Profilbildet til Nic94Profilbildet til StaaleProfilbildet til talkmanProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til KosMusProfilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til M23_NylonProfilbildet til JavhaxProfilbildet til Tony21Profilbildet til CarrieProfilbildet til TearyProfilbildet til ChivasProfilbildet til naits

Jupiter

@jupiter
aktiv 4 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt Jupiter:Disse profilene har Jupiter besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje