Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til jarlemannProfilbildet til TheRose49Profilbildet til !!sweetieProfilbildet til MariusProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til carmellaProfilbildet til BjoernProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til RosjerProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til two-playfulProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til *Punky*
Profilbildet til SwededarterProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til Sea_sailorProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til DorcasProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til MellaKristinProfilbildet til Ramp78Profilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til dp72Profilbildet til LåtteProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til cat68Profilbildet til frekkis71Profilbildet til RantazticProfilbildet til kinkysjel

Jupiter

@jupiter
aktiv 5 dager, 16 timer siden
Disse profilene har besøkt Jupiter:Disse profilene har Jupiter besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje