Profilbildet til KongenProfilbildet til JaNuSProfilbildet til nattroseProfilbildet til DorransProfilbildet til kjelli77Profilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til Ready4funProfilbildet til latexthingProfilbildet til MidasProfilbildet til ReidarProfilbildet til Just4youProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til SammiProfilbildet til Singel49Profilbildet til sweden boyProfilbildet til Grønnøyd
Profilbildet til mindwtoProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til testomanProfilbildet til KvastenProfilbildet til Donatello21Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til BotanicalProfilbildet til Thea92Profilbildet til MissMProfilbildet til Giftparnord50Profilbildet til JimBodenProfilbildet til CindyCDProfilbildet til kinky667Profilbildet til eddi1000Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til Goldi!!

Jupiter

@jupiter
aktiv 3 måneder, 4 uker siden
Disse profilene har besøkt Jupiter:Disse profilene har Jupiter besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje