Profilbildet til Gutt 94Profilbildet til ElyProfilbildet til MelekProfilbildet til GirlflowerProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til SpindelProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til MandrakeProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til wannaBgoodProfilbildet til PlatinumProfilbildet til L_KProfilbildet til ReidarProfilbildet til MM77Profilbildet til wille455
Profilbildet til ElinesProfilbildet til TorolavProfilbildet til Andersen89Profilbildet til svensksnubbeProfilbildet til ReidarProfilbildet til snirlenProfilbildet til knutbrgProfilbildet til OsloG21Profilbildet til Huldra89Profilbildet til SarlimeProfilbildet til MrVoldProfilbildet til IronheartProfilbildet til MikeProfilbildet til KatherineProfilbildet til skurk3Profilbildet til Leto78

Jupiter

@jupiter
aktiv 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Jupiter:Disse profilene har Jupiter besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje