Profilbildet til NettstedetProfilbildet til XL KukkProfilbildet til SarlimeProfilbildet til CindyCDProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til jens41Profilbildet til zethProfilbildet til Mossing34Profilbildet til KarinagayProfilbildet til sola50Profilbildet til Lill17Profilbildet til StaaleProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til skurk3
Profilbildet til Mass SageProfilbildet til Lez 40Profilbildet til SammiProfilbildet til ZizouProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til latino123Profilbildet til BillProfilbildet til LatexfunProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til pytagorasProfilbildet til Alexander44Profilbildet til Roger84Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til Flekka18

Jupiter

@jupiter
aktiv 8 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Jupiter:Disse profilene har Jupiter besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje