Profilbildet til NinnaProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til AlekProfilbildet til freaky2Profilbildet til sverre89Profilbildet til qwerty19Profilbildet til burndocProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til LatexmannProfilbildet til vfold50MvilProfilbildet til LululuuProfilbildet til BottomProfilbildet til krsflortProfilbildet til 2hot4UProfilbildet til jens41Profilbildet til nattrose
Profilbildet til LadyStarProfilbildet til TordenspydProfilbildet til Grom87Profilbildet til jarlemannProfilbildet til RockDudeProfilbildet til tronderpar91Profilbildet til osllopar_27Profilbildet til NallexyProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til MeeowProfilbildet til MissMProfilbildet til northkickProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til DorransProfilbildet til swedman

Jupiter

@jupiter
aktiv 1 måned, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Jupiter:Disse profilene har Jupiter besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje