Profilbildet til afrikarProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til KWGProfilbildet til Plu2Profilbildet til Lez 40Profilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til dia***Profilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til badboy1986Profilbildet til AnetteleProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til RockDudeProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til Sammi
Profilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til Merethe21Profilbildet til ChristineTranseProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til pia1975Profilbildet til SvetikProfilbildet til CleoProfilbildet til GogT1971Profilbildet til LatexfunProfilbildet til NowheremanProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til ElyProfilbildet til Torill1979Profilbildet til SwededarterProfilbildet til naitsProfilbildet til CrossOda

Jupiter

@jupiter
aktiv 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Jupiter:Disse profilene har Jupiter besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje