Profilbildet til Bimann43Profilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til BadboyProfilbildet til MarwinProfilbildet til MedusaProfilbildet til KongenProfilbildet til buskerudProfilbildet til RuienProfilbildet til andy1988Profilbildet til coolchic101Profilbildet til harepusenProfilbildet til orphansProfilbildet til RixnProfilbildet til trond`enProfilbildet til Nikki-love23Profilbildet til Freshness
Profilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til Angel4uProfilbildet til davidandreProfilbildet til LamatryneProfilbildet til bakerProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til sisunorProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til Kalle2Profilbildet til RantazticProfilbildet til line tvProfilbildet til AlexsProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til ArielProfilbildet til uzi69

Just4you

@just4you
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Just4you:Disse profilene har Just4you besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje