Profilbildet til blaithinProfilbildet til MidasProfilbildet til MissyMooProfilbildet til SylvesterProfilbildet til Per SProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til Matiine123Profilbildet til soulofkitchenProfilbildet til GeiriProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til bamsefarProfilbildet til sweettortureProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til BistvgProfilbildet til Rogermads
Profilbildet til Gutt 94Profilbildet til LatexleahProfilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til CleoProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til DrulProfilbildet til vårkåtProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til LookmeProfilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til love one anotherProfilbildet til vfold50MvilProfilbildet til fadedProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til veilchenProfilbildet til jeanettek

Just4you

@just4you
aktiv 4 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Just4you:Disse profilene har Just4you besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje