Profilbildet til AvalonProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til ElyProfilbildet til CuckoldparetProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til stuve92Profilbildet til kastrdProfilbildet til Caleron86Profilbildet til snirlenProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til JM28Profilbildet til TheReaderProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til jenand
Profilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til Ready4funProfilbildet til davidandreProfilbildet til latex66Profilbildet til ShjalomProfilbildet til ElleseusProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til KiwienProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til losamantesProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til LarsnProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til Girlflower

Just4you

@just4you
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Just4you:Disse profilene har Just4you besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje