Profilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til bakerProfilbildet til Alexander44Profilbildet til davidandreProfilbildet til sisunorProfilbildet til El DiabloProfilbildet til englevingerProfilbildet til DionysusProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til Grom87Profilbildet til gameroslProfilbildet til Fresia4Profilbildet til AndyrjProfilbildet til Kas=)Profilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til Tegner Kvinner
Profilbildet til 59modellProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til NightdiverProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til VoluptuousProfilbildet til TorolavProfilbildet til vickycdProfilbildet til Sublime81Profilbildet til -MissV-Profilbildet til RantazticProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til nord88Profilbildet til ElviraProfilbildet til NettstedetProfilbildet til guttenProfilbildet til Stian

Just4you

@just4you
aktiv 4 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Just4you:Disse profilene har Just4you besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje