Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til WErkewrøeProfilbildet til RogermadsProfilbildet til CdrypaProfilbildet til just myselfProfilbildet til nada000Profilbildet til Ramp78Profilbildet til DonGrisProfilbildet til yanaProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til På_søkProfilbildet til MartinosloProfilbildet til babybooProfilbildet til davidandreProfilbildet til bipassiv46
Profilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til love one anotherProfilbildet til Kate WProfilbildet til BiparProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til Angel84Profilbildet til ChivasProfilbildet til MelekProfilbildet til SadominatorProfilbildet til IngunnProfilbildet til shado33Profilbildet til TingTongProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til OsloG21Profilbildet til Par.Stange Hun

Just4you

@just4you
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Just4you:Disse profilene har Just4you besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje