Profilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til lovebbwProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til LærerenProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til SupermannProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til 2KosProfilbildet til JM28Profilbildet til brunnbeverProfilbildet til FrkAurora
Profilbildet til MikeProfilbildet til OralProfilbildet til Mass SageProfilbildet til L_KProfilbildet til JimBodenProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til Lez 40Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til godsg1Profilbildet til PSYllonProfilbildet til Giftparnord50Profilbildet til RantazticProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til Buffy93Profilbildet til hawe35Profilbildet til OpplandsPar

Just4you

@just4you
aktiv 4 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Just4you:Disse profilene har Just4you besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 3 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 3 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje