Profilbildet til Unggutten98Profilbildet til EllensoekerProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til HexaProfilbildet til Reisende40Profilbildet til NylongummiProfilbildet til orro75Profilbildet til UerfarenProfilbildet til vekten75Profilbildet til Karlsen20mProfilbildet til StavangerProfilbildet til MILFogDILFProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til ValeriaProfilbildet til MM77Profilbildet til Stvg.mann_89
Profilbildet til LilliMyProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til IntrMannProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til TingTongProfilbildet til carmellaProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til Lez 40Profilbildet til windel999Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til Emiljepusiiiii

Just4you

@just4you
aktiv 4 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Just4you:Disse profilene har Just4you besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Just4you

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Fritekst

Hei alle jenter, gutter, damer og menn i alle aldre og fasonger!

Liker du det du ser? Ikke nøl med å ta kontakt. Biter ikke, veldig hardt.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje