Profilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til DrYvilProfilbildet til Ready4funProfilbildet til EvensProfilbildet til Leto78Profilbildet til AyakachanProfilbildet til Cato1977Profilbildet til RockhardOsloProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til Tony21Profilbildet til kastrdProfilbildet til sverre89Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til Drifter4u
Profilbildet til ValeriaProfilbildet til mrroyalProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til Linda_25Profilbildet til NordJente90Profilbildet til SKubrickProfilbildet til JosepProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til Grom87Profilbildet til Høvikmann46Profilbildet til Lenaa23Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til **WanjaProfilbildet til mrtoreProfilbildet til 59modellProfilbildet til northkick

justme6

@justme
aktiv 4 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt justme6:Disse profilene har justme6 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje