Profilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til Trh1980Profilbildet til TheRose49Profilbildet til Tony21Profilbildet til Tor&tina40Profilbildet til LamatryneProfilbildet til BiparProfilbildet til knutbrgProfilbildet til **WanjaProfilbildet til HardRockProfilbildet til CleoProfilbildet til LeneaProfilbildet til agderProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til m52aProfilbildet til TranseMann30
Profilbildet til DodraugenProfilbildet til Klara31Profilbildet til KinkymasterProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til Difference___Profilbildet til trannyboyProfilbildet til bby123Profilbildet til ArousalProfilbildet til snirlenProfilbildet til MusashiProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til orro75Profilbildet til GoldenProfilbildet til SKubrickProfilbildet til lekenbie36
  • 4 år, 10 måneder siden

    justme6

    justme6 ble et registrert medlem 4 år, 10 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje