Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til StavangerProfilbildet til AvalonProfilbildet til Fin g30Profilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til PlatinumProfilbildet til Dotto81Profilbildet til silverProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til Anne72Profilbildet til ArconadaProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til lekenbie36Profilbildet til babyboo
Profilbildet til SandnesMann1Profilbildet til kinkysub slutProfilbildet til krsflortProfilbildet til DrYvilProfilbildet til Passivg19Profilbildet til bwillyProfilbildet til hank95Profilbildet til Sonny55Profilbildet til LenemorProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til SoftfeetProfilbildet til RememBr83Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til akane21Profilbildet til *Punky*Profilbildet til testoman
  • 4 år, 5 måneder siden

    justme6

    justme6 ble et registrert medlem 4 år, 5 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje