Profilbildet til MissBlackroseProfilbildet til xantippeProfilbildet til Par på camProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til søker sexProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til johnrunProfilbildet til RonnProfilbildet til SpindelProfilbildet til JM28Profilbildet til temptationProfilbildet til chip
Profilbildet til gameroslProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til troendern93Profilbildet til knny88Profilbildet til AzathothProfilbildet til DavinciProfilbildet til BittenProfilbildet til SoffiProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til RosjerProfilbildet til bad666boyProfilbildet til Mr.X

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje