Profilbildet til TearyProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til FreshnessProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til runAProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til OppeiNordProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til hgsd1Profilbildet til mrroyalProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til uzi69Profilbildet til MiaBellaProfilbildet til Tobben28Profilbildet til ballder
Profilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til Dotto81Profilbildet til ElskersexenProfilbildet til Torill1979Profilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til ElleseusProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til ingoladProfilbildet til moss73Profilbildet til Lamatryne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje