Profilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til TheMissProfilbildet til nafaProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til Angel84Profilbildet til SussProfilbildet til NåProfilbildet til kastrdProfilbildet til ArconadaProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til NowheremanProfilbildet til vickycdProfilbildet til virtuve
Profilbildet til jonas93Profilbildet til LatexLovrProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til CalaDorProfilbildet til ArielProfilbildet til KiwienProfilbildet til BistvgProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til HexaProfilbildet til No StringsProfilbildet til poffenProfilbildet til VigdisProfilbildet til BergenBiSugerDegProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til 1randybuggaProfilbildet til orphans

justme6

@justme
aktiv 4 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt justme6:Disse profilene har justme6 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje