Profilbildet til Hanne PanneProfilbildet til HardRockProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til Osl38Profilbildet til SwededarterProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til miss76Profilbildet til Satzumi213Profilbildet til synnyProfilbildet til RogermadsProfilbildet til LilliMyProfilbildet til Reisende40Profilbildet til ZeroProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til JavhaxProfilbildet til sweden boy
Profilbildet til CulprateProfilbildet til Reisende40Profilbildet til @nn@Profilbildet til swedmanProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til foresterProfilbildet til StianProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til pvcloveProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til Lez 40Profilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til shivaProfilbildet til Scorpion

justme6

@justme
aktiv 4 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt justme6:Disse profilene har justme6 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje