Profilbildet til bait69Profilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til CuckoldparetProfilbildet til TheReaderProfilbildet til NeonProfilbildet til M23_NylonProfilbildet til coolchic101Profilbildet til TengilProfilbildet til westpar76Profilbildet til sola50Profilbildet til DjeimiProfilbildet til TommybProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til NettstedetProfilbildet til stavangerjente-82
Profilbildet til sjøkjeksProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til jens41Profilbildet til Torill1979Profilbildet til poffenProfilbildet til Geirern92Profilbildet til NathalieJanneProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til Slappen72Profilbildet til ak00nProfilbildet til sjømannProfilbildet til gameroslProfilbildet til tinaProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til Mr Nilsen

Kaatqkk

@kaatqk
aktiv 2 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Kaatqkk:Disse profilene har Kaatqkk besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje