Profilbildet til hgsd1Profilbildet til AlekProfilbildet til MariusProfilbildet til ZaxProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til Thea92Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til monique tvProfilbildet til GogT1971Profilbildet til julieProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til LatexmannProfilbildet til rikkeintim
Profilbildet til bbck osloProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til sola50Profilbildet til Sonny55Profilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til Hilde79Profilbildet til Par BuskerudProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til FrStadPassivProfilbildet til Modesty56Profilbildet til BillProfilbildet til Caleron86Profilbildet til bad666boyProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til cat68Profilbildet til Lica89

Kaatqkk

@kaatqk
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kaatqkk:Disse profilene har Kaatqkk besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje