Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til KimmernProfilbildet til ExosProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til søker sexProfilbildet til TommybProfilbildet til HazeProfilbildet til OsloG21Profilbildet til talkmanProfilbildet til SkårnesProfilbildet til freaky2Profilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til Pussi
Profilbildet til LatexmannProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til Singel49Profilbildet til AndiiProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til dia***Profilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til Angel84Profilbildet til ole322Profilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til kaiasoProfilbildet til stuve92Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til Crazy92Profilbildet til afrikar

kaiaso

@kaiaso
aktiv 4 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt kaiaso:Disse profilene har kaiaso besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje