Profilbildet til Caleron86Profilbildet til NtrøndereProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til HommeProfilbildet til dogbayProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til Something enters the roomProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til Trappani89Profilbildet til andy1988Profilbildet til sanjaProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til .tvliseProfilbildet til DorcasProfilbildet til M23_NylonProfilbildet til LilliMy
Profilbildet til KAAR!!SProfilbildet til MartinosloProfilbildet til BjoernProfilbildet til fridafridaProfilbildet til Lez 40Profilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til ToyenProfilbildet til CuckoldparetProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til Trappani89Profilbildet til just myselfProfilbildet til ballderProfilbildet til latexthingProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til Reisende40

kaiaso

@kaiaso
aktiv 7 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt kaiaso:Disse profilene har kaiaso besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje