Profilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til ExodiaProfilbildet til ElleseusProfilbildet til BBW28Profilbildet til levanger_g31Profilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til bergen89Profilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til bipassiv46Profilbildet til KingRabbitProfilbildet til SiljeProfilbildet til Haakon92Profilbildet til AlekProfilbildet til Bimann43Profilbildet til MissyMoo
Profilbildet til MedusaProfilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til shado33Profilbildet til jeanymariaProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til OlavsenProfilbildet til BotanicalProfilbildet til Kas=)Profilbildet til KarinagayProfilbildet til beitoProfilbildet til TengilProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til TheReaderProfilbildet til Siba44Profilbildet til KantarellenTerrasse

kaiaso

@kaiaso
aktiv 1 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt kaiaso:Disse profilene har kaiaso besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje