Profilbildet til Bimann43Profilbildet til vanosm52Profilbildet til nordicsoundProfilbildet til FreshnessProfilbildet til ZeroProfilbildet til LenemorProfilbildet til InnlandetProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til LululuuProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til vårkåtProfilbildet til InsomniaProfilbildet til På_søkProfilbildet til sexworker202Profilbildet til zeth
Profilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til Osl38Profilbildet til Oslomann 38Profilbildet til BjoernProfilbildet til SiljeProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til ExodiaProfilbildet til HexaProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til AlexanderProfilbildet til MusashiProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til IronheartProfilbildet til ~ lille please ~

kaiaso

@kaiaso
aktiv 10 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt kaiaso:Disse profilene har kaiaso besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje