Profilbildet til DorcasProfilbildet til BistvgProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til love one anotherProfilbildet til beitoProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til DavinciProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til JavhaxProfilbildet til agderProfilbildet til CulprateProfilbildet til veilchenProfilbildet til ZizouProfilbildet til .LisetvProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til bunny
Profilbildet til Babygirl85Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til LeticiaProfilbildet til BotanicalProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til Tobben28Profilbildet til bwillyProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til petrus1956Profilbildet til norseman9Profilbildet til Gutt20sørProfilbildet til sabriinaProfilbildet til OlavsenProfilbildet til Grom87Profilbildet til Stuker\'n

Kaillen52 XL

@kaillen52xl
aktiv 3 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt Kaillen52 XL:Disse profilene har Kaillen52 XL besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje