Profilbildet til regntøymannProfilbildet til SammiProfilbildet til YuaygirlProfilbildet til joniProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til trisvikProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til badboy1986Profilbildet til rubbergimpProfilbildet til lauraloveProfilbildet til Angel84Profilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til Drifter4uProfilbildet til Cecilie95
Profilbildet til krsandgutt88Profilbildet til KarinagayProfilbildet til RomeoProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til brollProfilbildet til smoker;)Profilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til latino123Profilbildet til SoftfeetProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til LookmeProfilbildet til slaviProfilbildet til Mr.X

Kaillen52 XL

@kaillen52xl
aktiv 2 dager, 11 timer siden
Disse profilene har besøkt Kaillen52 XL:Disse profilene har Kaillen52 XL besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje