Profilbildet til KWGProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til GiggSProfilbildet til LookmeProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til love one anotherProfilbildet til miss76Profilbildet til nordicsoundProfilbildet til RomeoProfilbildet til johnrunProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til DrYvilProfilbildet til Grom87Profilbildet til Elvira
Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til SupermannProfilbildet til KristiansenProfilbildet til NettstedetProfilbildet til love one anotherProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til EmmaEEProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til moss73Profilbildet til Skeva91Profilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til davidandre

Kaillen52 XL

@kaillen52xl
aktiv 3 uker, 5 dager siden
Disse profilene har besøkt Kaillen52 XL:Disse profilene har Kaillen52 XL besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje