Profilbildet til trisvikProfilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til SarlimeProfilbildet til Ramp78Profilbildet til Floppa1Profilbildet til TrudeluttProfilbildet til AngelManProfilbildet til BullseyeProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til Cato1977Profilbildet til 1randybuggaProfilbildet til KristiansenProfilbildet til moss73Profilbildet til subtrollet71Profilbildet til jannis25Profilbildet til Tordenspyd
Profilbildet til BiparProfilbildet til coolchic101Profilbildet til Mr.XProfilbildet til DodraugenProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til Ready4funProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til MolliProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til foresterProfilbildet til sjømannProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til AyakachanProfilbildet til buskerudProfilbildet til kjelli77Profilbildet til Ingunn

Kaillen52 XL

@kaillen52xl
aktiv 3 uker siden
Disse profilene har besøkt Kaillen52 XL:Disse profilene har Kaillen52 XL besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje