Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til urokraakeProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til TingTongProfilbildet til XL KukkProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til MikeProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til lekenergodProfilbildet til Kas=)Profilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til miss76Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til snirlenProfilbildet til Apirak_Kapitra
Profilbildet til Siba44Profilbildet til Unggutten98Profilbildet til TommybProfilbildet til par_30Profilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til Tony21Profilbildet til Slappen72Profilbildet til No StringsProfilbildet til RuienProfilbildet til petzlProfilbildet til Haakon92Profilbildet til CindyCDProfilbildet til MortenBProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til lalaparProfilbildet til Mandal37

Kaillen52 XL

@kaillen52xl
aktiv 2 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt Kaillen52 XL:Disse profilene har Kaillen52 XL besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje