Profilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til lalaparProfilbildet til moss73Profilbildet til dogbayProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til komigje69Profilbildet til ShineProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til MusashiProfilbildet til MrbigProfilbildet til Tromsøgullet 37 år Nord sinProfilbildet til MatteStProfilbildet til CharlieBoy
Profilbildet til NeonProfilbildet til MasterbodøProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til GhroltProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til Natasha93Profilbildet til JontassProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til MoaProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til hank95Profilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til SakoProfilbildet til Angel4uProfilbildet til Muskeldigger

Kaillen52 XL

@kaillen52xl
aktiv 1 måned, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt Kaillen52 XL:Disse profilene har Kaillen52 XL besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje