Profilbildet til Par BuskerudProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til ToyenProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til ElyProfilbildet til TabbeProfilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til MizzyProfilbildet til poffenProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til jeanymariaProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til runAProfilbildet til hawe35
Profilbildet til Master33 BergenProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til gameroslProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til Fin g30Profilbildet til HexaProfilbildet til PleasurekraftProfilbildet til ChristinaCDProfilbildet til two-playfulProfilbildet til geddimannProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til GoldenProfilbildet til Ariel

Kaisa

@kaisa
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kaisa:Disse profilene har Kaisa besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje