Profilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til MizzyProfilbildet til InnlandetProfilbildet til MolliProfilbildet til SiljeProfilbildet til maritaProfilbildet til *Punky*Profilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til Master33 BergenProfilbildet til DragongirlProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til GoldenProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til mann oslProfilbildet til Reisende40
Profilbildet til KrangleFantProfilbildet til StianProfilbildet til MannPåHotellProfilbildet til HebroProfilbildet til spruksProfilbildet til MeeowProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til EmmaEEProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til staalmannenProfilbildet til maritaProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til nord88Profilbildet til KoseGutt89Profilbildet til Botanical

Kaisa

@kaisa
aktiv 1 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kaisa:Disse profilene har Kaisa besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje