Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til i love boysProfilbildet til MortenBProfilbildet til Slave g23Profilbildet til InsomniaProfilbildet til chipProfilbildet til L_KProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til LilliMyProfilbildet til BotanicalProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til DrulProfilbildet til Kas=)
Profilbildet til Søker spennignProfilbildet til jarlemannProfilbildet til NowheremanProfilbildet til **WanjaProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til NyssaProfilbildet til jenandProfilbildet til C.lop14Profilbildet til dia***Profilbildet til treff hedmarkProfilbildet til krsflortProfilbildet til vanosm52Profilbildet til KrangleFantProfilbildet til Lill17Profilbildet til JustinProfilbildet til Javhax

Kaisa

@kaisa
aktiv 1 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kaisa:Disse profilene har Kaisa besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje