Profilbildet til IsDronninga47Profilbildet til StavangerProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til Haakon92Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til pytagorasProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til XenaProfilbildet til TearyProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til 1randybuggaProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til JM28Profilbildet til NATURISTEN
Profilbildet til HazeProfilbildet til davidandreProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til Ready4funProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til Hilde79Profilbildet til GogT1971Profilbildet til røyskattaProfilbildet til BillProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til plusSProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til NathalieJanneProfilbildet til ToremannProfilbildet til SKubrickProfilbildet til Hemne72

Kaisa

@kaisa
aktiv 1 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kaisa:Disse profilene har Kaisa besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje