Profilbildet til NtrøndereProfilbildet til NyssaProfilbildet til godheksaProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til Man30303Profilbildet til apeeassProfilbildet til dp72Profilbildet til MidasProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til Latex44Profilbildet til SjtProfilbildet til eddi1000Profilbildet til Klar 79Profilbildet til pompelProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til Loker
Profilbildet til TrinetussaProfilbildet til Sublime81Profilbildet til Dotto81Profilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til JupiterProfilbildet til Tobben28Profilbildet til trisvikProfilbildet til claireProfilbildet til søker sexProfilbildet til OlavsenProfilbildet til NordJente90Profilbildet til TrhMann1973Profilbildet til ElviraProfilbildet til MrVoldProfilbildet til FreshnessProfilbildet til NikkiSissy

Kaisa

@kaisa
aktiv 1 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kaisa:Disse profilene har Kaisa besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje