Profilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til Lenaa23Profilbildet til Andersen89Profilbildet til Rapper.1Profilbildet til MrbigProfilbildet til Latex44Profilbildet til IngunnProfilbildet til xtrProfilbildet til latex66Profilbildet til gutt1981Profilbildet til dp72Profilbildet til buskerudProfilbildet til ak00nProfilbildet til line tv
Profilbildet til LøvejentaProfilbildet til SwededarterProfilbildet til MusashiProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til kaiasoProfilbildet til apeeassProfilbildet til Lenaa23Profilbildet til SoffiProfilbildet til Toralf_89Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til HommeProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til mrroyalProfilbildet til BotanicalProfilbildet til maler.n

Kaisa

@kaisa
aktiv 2 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Kaisa:Disse profilene har Kaisa besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje