Profilbildet til Hilde79Profilbildet til Leather-hunkProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til SEXTREFFProfilbildet til JærguttenProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til TempenProfilbildet til kmfantProfilbildet til NåProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til lovebbwProfilbildet til LululuuProfilbildet til babybooProfilbildet til NeonProfilbildet til sørlandssønn
Profilbildet til sølProfilbildet til HexaProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til El DiabloProfilbildet til LilliMyProfilbildet til BluwProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til JimBodenProfilbildet til engenanjaProfilbildet til TheMissProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til FinelineProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til golfbear

Kaisa

@kaisa
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt Kaisa:Disse profilene har Kaisa besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje