Profilbildet til Geirern92Profilbildet til YouwishProfilbildet til Anne72Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til latex66Profilbildet til guttenProfilbildet til halloisProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til subtrollet71Profilbildet til Trheim1977Profilbildet til jannis25Profilbildet til StavangerM60Profilbildet til AngrybeanProfilbildet til StaaleProfilbildet til HexaProfilbildet til Kvinnen
Profilbildet til Julie00Profilbildet til Grom87Profilbildet til mizzyProfilbildet til LatexfunProfilbildet til trisvikProfilbildet til JM28Profilbildet til BluwProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til ak00nProfilbildet til MelekProfilbildet til ellenProfilbildet til nattroseProfilbildet til petrus1956Profilbildet til Kjekken88Profilbildet til Lars80Profilbildet til ZupaMann

Kaisa

@kaisa
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kaisa:Disse profilene har Kaisa besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje