Profilbildet til 33Profilbildet til Nic94Profilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til Cd28Profilbildet til PlatinumProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til SherylProfilbildet til MissProfilbildet til petzlProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til DrGeigerProfilbildet til j18elverum
Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til Man30303Profilbildet til krsflortProfilbildet til sverre89Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til MusashiProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til henrkjarProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til kennethProfilbildet til TuttaProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til SoffiProfilbildet til KvinnenProfilbildet til Dionysus

Kaisa

@kaisa
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kaisa:Disse profilene har Kaisa besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje