Profilbildet til Gutt20sørProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til slaviProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til orro75Profilbildet til kennedy85Profilbildet til yanaProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til Matiine123Profilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til moss73Profilbildet til xtr
Profilbildet til ZizouProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til IsDronninga47Profilbildet til vekten75Profilbildet til YouwishProfilbildet til vickycdProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til joniProfilbildet til **WanjaProfilbildet til IntrMannProfilbildet til FreshnessProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til BecksProfilbildet til Valeria

Kaisa

@kaisa
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kaisa:Disse profilene har Kaisa besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje