Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til TommybProfilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til ballderProfilbildet til ElleseusProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til BergenoProfilbildet til GeiriProfilbildet til DrYvilProfilbildet til troendern93Profilbildet til temptationProfilbildet til synnyProfilbildet til Galloper1989
Profilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til Tobben28Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til snirlenProfilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til komigje69Profilbildet til G94skedsmoProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til wannaBgoodProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til Singel49Profilbildet til 2hot4UProfilbildet til kinky667Profilbildet til bergenm30Profilbildet til toro60

Kaisa

@kaisa
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kaisa:Disse profilene har Kaisa besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje