Profilbildet til Masserer_degProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til trisvikProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til MellaKristinProfilbildet til NjordProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til Fresia4Profilbildet til mann oslProfilbildet til DavinciProfilbildet til bwillyProfilbildet til Telemann88Profilbildet til Ariel
Profilbildet til MusashiProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til knny88Profilbildet til Sir JohnProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til VoluptuousProfilbildet til chipProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til lekenergodProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til KoseGutt89Profilbildet til DrYvilProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til runA

Kaisa

@kaisa
aktiv 1 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kaisa:Disse profilene har Kaisa besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje