Profilbildet til xantippeProfilbildet til SigvegalProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til Modesty56Profilbildet til Siba44Profilbildet til Høvikmann46Profilbildet til urokraakeProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til lalaparProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til badbombadillyProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til YouwishProfilbildet til JM28Profilbildet til BiJ25iParProfilbildet til oslo_shemale25
Profilbildet til YouwishProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til LatexmannProfilbildet til GogT1971Profilbildet til jente2011Profilbildet til slaviProfilbildet til Angel4uProfilbildet til MM77Profilbildet til LøvejentaProfilbildet til XenaProfilbildet til ReidarProfilbildet til uzi69Profilbildet til pitt76Profilbildet til NathalieJanneProfilbildet til BBW28
  • 4 år, 3 måneder siden

    Kaisa

    Kaisa ble et registrert medlem 4 år, 3 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje