Profilbildet til babyblueeyesProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til SpindelProfilbildet til TigerProfilbildet til bamsefarProfilbildet til PussiProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til lekenergodProfilbildet til MehtevasProfilbildet til SamehadaProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til ScorpionProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til Sonny55
Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til AzathothProfilbildet til Niko9Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til NannaProfilbildet til simonaProfilbildet til XjanneProfilbildet til Androx0Profilbildet til iNøff_saidProfilbildet til RockDudeProfilbildet til LululuuProfilbildet til stian93Profilbildet til HardRockProfilbildet til Hot&horny
  • 4 år, 6 måneder siden

    Kaisa

    Kaisa ble et registrert medlem 4 år, 6 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje