Profilbildet til Reina21Profilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til ZaxProfilbildet til MikeProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til ZeroProfilbildet til xtrProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til jonas93Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til karlaaProfilbildet til ArconadaProfilbildet til nattroseProfilbildet til soulofkitchen
Profilbildet til JaNuSProfilbildet til blaithinProfilbildet til RonnProfilbildet til HardRockProfilbildet til apeeassProfilbildet til Per SProfilbildet til RuienProfilbildet til **WanjaProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til Kate WProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til KosMus
  • 4 år, 5 måneder siden

    Kaisa

    Kaisa endret profilbildet sitt 4 år, 5 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje