Profilbildet til Lars80Profilbildet til sjømannProfilbildet til CindyCDProfilbildet til TigerProfilbildet til RantazticProfilbildet til MannValdresProfilbildet til buskerudProfilbildet til pierceddickProfilbildet til toro60Profilbildet til MummiMammaProfilbildet til StianProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til Galloper1989Profilbildet til PlatinumProfilbildet til GeiriProfilbildet til Gutt24Trent
Profilbildet til naughtyboy23Profilbildet til ArvidluisProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til RosjerProfilbildet til colargolProfilbildet til bait69Profilbildet til JupiterProfilbildet til Isabella10Profilbildet til beitoProfilbildet til slaviProfilbildet til Tara84Profilbildet til AngelManProfilbildet til mark04Profilbildet til MannValdresProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til Exos
  • 4 år, 2 måneder siden

    Kaisa

    Kaisa endret profilbildet sitt 4 år, 2 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje