Profilbildet til KatherineProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til TuttaProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til ElyProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til superteddProfilbildet til MarwinProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til latino123Profilbildet til Plu2Profilbildet til StrazoProfilbildet til andrea transe møre&romsdal
Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til BotanicalProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til jeanettekProfilbildet til AndroidProfilbildet til RixnProfilbildet til JiJiProfilbildet til petrus1956Profilbildet til levanger_g31Profilbildet til moss73Profilbildet til DrYvilProfilbildet til MikeProfilbildet til Oslo27Profilbildet til sexy pandaProfilbildet til Fin g30Profilbildet til gummihelge

Kaisa

@kaisa
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kaisa:Disse profilene har Kaisa besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje