Profilbildet til spaceorchestraProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til trollmor;)))Profilbildet til englevingerProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til SuzProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til @nn@Profilbildet til uzi69Profilbildet til SylvesterProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til VictorProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til BiTrine
Profilbildet til freaky2Profilbildet til BotanicalProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til BotanicalProfilbildet til naitsProfilbildet til Difference___Profilbildet til TempenProfilbildet til leandroProfilbildet til guttenProfilbildet til ZaxProfilbildet til PSYllonProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til gameroslProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til ani5Profilbildet til AinuinoBodø

Kaisa

@kaisa
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt Kaisa:Disse profilene har Kaisa besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje