Profilbildet til xtrProfilbildet til AjscreamProfilbildet til Natasha93Profilbildet til IronheartProfilbildet til spruksProfilbildet til Tine cdProfilbildet til Osl38Profilbildet til AlexanderProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til gameroslProfilbildet til Handyman31Profilbildet til RememBr83Profilbildet til Trheim1977Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til ShjalomProfilbildet til Svantepri
Profilbildet til MedPåAltProfilbildet til StrazoProfilbildet til shivaProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til LøvejentaProfilbildet til lovebbwProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til spaceorchestraProfilbildet til ArconadaProfilbildet til TheReaderProfilbildet til moss73Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til MidasProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til vanosm52

Kaisa

@kaisa
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kaisa:Disse profilene har Kaisa besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje