Profilbildet til bergenm30Profilbildet til Par på camProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til AyakachanProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til johnrunProfilbildet til SherylProfilbildet til NordlandProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til OsloG21Profilbildet til elghodeProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til @nn@Profilbildet til AndyrjProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kv
Profilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til synnyProfilbildet til VildeeeProfilbildet til NordlandProfilbildet til northkickProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til zailoProfilbildet til AjscreamProfilbildet til karlaaProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til petrus1956Profilbildet til AndiiProfilbildet til ElviraProfilbildet til naitsProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til Unggutten98

Kaisa

@kaisa
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt Kaisa:Disse profilene har Kaisa besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje