Profilbildet til orphansProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til bamsefarProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til parivestProfilbildet til burndocProfilbildet til skurk3Profilbildet til KWGProfilbildet til talkmanProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til LeticiaProfilbildet til LadysmanProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til Alek
Profilbildet til Bukowski69Profilbildet til sweettortureProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til sexfest3637Profilbildet til AndiiProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til kinky667Profilbildet til HommeProfilbildet til Skeva91Profilbildet til GiggSProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til sølProfilbildet til BjornchProfilbildet til LilliMyProfilbildet til krsflortProfilbildet til pia1975

Kaisa

@kaisa
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt Kaisa:Disse profilene har Kaisa besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje