Profilbildet til h_frodeProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til ani5Profilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til LåtteProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til skurk3Profilbildet til soulofkitchenProfilbildet til ShjalomProfilbildet til Dotto81Profilbildet til pia1975Profilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til MariusProfilbildet til Roger84Profilbildet til martin,østfoldProfilbildet til Javhax
Profilbildet til Reina21Profilbildet til Anne72Profilbildet til knutbrgProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til Alexander44Profilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til AlesioProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til parivestProfilbildet til JupiterProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til ChrisCProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til Oslo27

Kaisa

@kaisa
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kaisa:Disse profilene har Kaisa besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje