Profilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til Reisende40Profilbildet til Floppa1Profilbildet til Hanne PanneProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til beitoProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til dogbayProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til MM77Profilbildet til IsDronninga47Profilbildet til MILFogDILFProfilbildet til charlotee23Profilbildet til broll
Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til swedmanProfilbildet til pitt76Profilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til CleoProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til sweettortureProfilbildet til MatteStProfilbildet til Geirern92Profilbildet til nada000Profilbildet til NataProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til MiaBella

Kaisa

@kaisa
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kaisa:Disse profilene har Kaisa besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje