Profilbildet til coolchic101Profilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til TheMissProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til SimProfilbildet til nord88Profilbildet til DragongirlProfilbildet til kjelli77Profilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til KrangleFantProfilbildet til Slappen72Profilbildet til two-playfulProfilbildet til Niko9Profilbildet til KiwienProfilbildet til JiJi
Profilbildet til NinnaProfilbildet til norseman9Profilbildet til StrazoProfilbildet til ElinesProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til MissProfilbildet til Cato1977Profilbildet til qwerty19Profilbildet til EvensProfilbildet til gameroslProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til vesle 43Profilbildet til TrhMann1973Profilbildet til nordicsoundProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til FrStadPassiv

Kaisa

@kaisa
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt Kaisa:Disse profilene har Kaisa besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 15 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 15 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje