Profilbildet til kinkysub slutProfilbildet til KogKProfilbildet til norseman9Profilbildet til ArconadaProfilbildet til buskerudProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til InsomniaProfilbildet til **WanjaProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til ThomasassProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til MannValdresProfilbildet til Marius
Profilbildet til dewill77Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til foresterProfilbildet til XenaProfilbildet til ManimalProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til afrikarProfilbildet til RogermadsProfilbildet til pierceddickProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til sexy pandaProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til BottomProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til agderProfilbildet til trond`en

Kaisa

@kaisa
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kaisa:Disse profilene har Kaisa besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 9 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 9 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje