Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til Alexander44Profilbildet til dia***Profilbildet til Satzumi213Profilbildet til plusSProfilbildet til DragongirlProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til 2hot4UProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til HexaProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til TheMissProfilbildet til RJProfilbildet til Per SProfilbildet til Chivas
Profilbildet til NATURISTENProfilbildet til ingoladProfilbildet til Donatello21Profilbildet til RomeoProfilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til ElskersexenProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til NordJente90Profilbildet til GeiriProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til mann oslProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til SkårnesProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til Osl38

kajabi

@kajabi
aktiv 4 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt kajabi:Disse profilene har kajabi besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje