Profilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til IngegardProfilbildet til JustinProfilbildet til just myselfProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til fadedProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til KjellarProfilbildet til Caleron86Profilbildet til oslogutt995Profilbildet til tromsopar80Profilbildet til toro60Profilbildet til Bergen1987Profilbildet til vannmann1987
Profilbildet til SvantepriProfilbildet til IngegardProfilbildet til MehtevasProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til MolliProfilbildet til *Punky*Profilbildet til englevingerProfilbildet til trannyboyProfilbildet til .LisetvProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til RuienProfilbildet til freezinProfilbildet til BecksProfilbildet til agderProfilbildet til MedusaProfilbildet til ConvertibleCandy

kajabi

@kajabi
aktiv 2 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt kajabi:Disse profilene har kajabi besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje