Profilbildet til slaviProfilbildet til mark04Profilbildet til HazeProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til AzathothProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til superteddProfilbildet til SamehadaProfilbildet til xdresserProfilbildet til Cato1977Profilbildet til LærerenProfilbildet til shado33Profilbildet til SarlimeProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til EmmelieKK
Profilbildet til Natasha93Profilbildet til LadysmanProfilbildet til SigvegalProfilbildet til colargolProfilbildet til BottomProfilbildet til moss73Profilbildet til ToyenProfilbildet til BotanicalProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til LathamsProfilbildet til pierceddickProfilbildet til SKubrickProfilbildet til afrikarProfilbildet til NordJente90Profilbildet til DrømmeMannProfilbildet til Oslo 44

kajabi

@kajabi
aktiv 11 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt kajabi:Disse profilene har kajabi besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje