Profilbildet til BrumProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til OpplandsParProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til AvalonProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til LizzyProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til OralProfilbildet til xantippeProfilbildet til sydvest m48
Profilbildet til bakerProfilbildet til NordJente90Profilbildet til harepusenProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til westpar76Profilbildet til AmpriProfilbildet til KongenProfilbildet til nafaProfilbildet til mann oslProfilbildet til SimProfilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til OsloG21Profilbildet til Cato1977Profilbildet til OlavsenProfilbildet til h_frodeProfilbildet til AnMy99

kajabi

@kajabi
aktiv 4 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt kajabi:Disse profilene har kajabi besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 46 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 46 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje