Profilbildet til BotanicalProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til faithProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til CalaDorProfilbildet til trisvikProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til JærguttenProfilbildet til NeonProfilbildet til LærerenProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til mrtoreProfilbildet til SjtProfilbildet til love one anotherProfilbildet til Ready4fun
Profilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til DjeimiProfilbildet til Modesty56Profilbildet til TrinetussaProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til engenanjaProfilbildet til Lars80Profilbildet til subtrollet71Profilbildet til GeeFunkProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til GoldenProfilbildet til FinelineProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til sweden boy

kajabi

@kajabi
aktiv 7 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt kajabi:Disse profilene har kajabi besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 24 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 24 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje