Profilbildet til SEXTREFFProfilbildet til claireProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til KWGProfilbildet til JavhaxProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til StianProfilbildet til SKubrickProfilbildet til CleoProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til Slave g23Profilbildet til HenriettejentaProfilbildet til Singel49Profilbildet til ArvidluisProfilbildet til Just4you
Profilbildet til moss73Profilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til lauraloveProfilbildet til Anne72Profilbildet til TheMissProfilbildet til BergenBiSugerDegProfilbildet til ElinesProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til Sonny55Profilbildet til bergenm30Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til niceboy1986Profilbildet til Jone30_svgProfilbildet til Ramona smerte slave

kajabi

@kajabi
aktiv 2 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt kajabi:Disse profilene har kajabi besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 39 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 39 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje