Profilbildet til nymfodaleProfilbildet til TordenspydProfilbildet til Dotto81Profilbildet til BadboyProfilbildet til SwededarterProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til komigje69Profilbildet til fadedProfilbildet til Nic94Profilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til LatexleahProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til FinelineProfilbildet til XjanneProfilbildet til xdresserProfilbildet til Martinoslo
Profilbildet til BiparopplandProfilbildet til LenemorProfilbildet til SamehadaProfilbildet til freaky2Profilbildet til NowheremanProfilbildet til KogKProfilbildet til MatteStProfilbildet til El DiabloProfilbildet til FinelineProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til KoseGutt89Profilbildet til Mystical34Profilbildet til Fin g30Profilbildet til Vfold50MProfilbildet til ElinesProfilbildet til Botanical

kajabi

@kajabi
aktiv 11 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt kajabi:Disse profilene har kajabi besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 35 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 35 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje