Profilbildet til BittenProfilbildet til C.lop14Profilbildet til Hot&hornyProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til OsloG21Profilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til MuscleDomProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til AlesioProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til ZeroProfilbildet til dogbayProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til Linda_25Profilbildet til AvalonProfilbildet til monique tv
Profilbildet til KoseGutt89Profilbildet til GeiriProfilbildet til krsflortProfilbildet til pia1975Profilbildet til afrikarProfilbildet til PlatinumProfilbildet til LangbeinProfilbildet til Leto78Profilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til CindyCDProfilbildet til Lars80Profilbildet til ani5Profilbildet til harepusenProfilbildet til RonnProfilbildet til Erik1337Profilbildet til TallDarkHandsome

kajabi

@kajabi
aktiv 11 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt kajabi:Disse profilene har kajabi besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

kajabi

Ditt kjønn

Kvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje