Profilbildet til nattroseProfilbildet til JustinProfilbildet til CalaDorProfilbildet til veilchenProfilbildet til RosjerProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til bunnyProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til Caleron86Profilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til GuttOslo95Profilbildet til fadedProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til poopITboyProfilbildet til Ingunn
Profilbildet til Tine cdProfilbildet til babybooProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til fintparProfilbildet til hgsd1Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til Masserer_degProfilbildet til SnæxProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til MannPåHotellProfilbildet til AndyrjProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til ChrisCProfilbildet til LenemorProfilbildet til miss76

kajabi

@kajabi
aktiv 2 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt kajabi:Disse profilene har kajabi besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

kajabi

Ditt kjønn

Kvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje