Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til røyskattaProfilbildet til BotanicalProfilbildet til NinnaProfilbildet til Man30303Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til VoluptuousProfilbildet til qwerty19Profilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til Angel84Profilbildet til OdinProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til SakoProfilbildet til LokerProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til MortenB
Profilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til Hulder1Profilbildet til kinky667Profilbildet til jente2011Profilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til LeticiaProfilbildet til VigdisProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til Singel49Profilbildet til sverre89Profilbildet til apeeassProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til elinkoskosProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til Kåt Mann for gift kvinneProfilbildet til iNøff_said

Kalle2

@kall2
aktiv 1 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kalle2:Disse profilene har Kalle2 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje