Profilbildet til talkmanProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til orphansProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til zethProfilbildet til windel999Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til latex66Profilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til TommybProfilbildet til Alexander44Profilbildet til KWGProfilbildet til TabbeProfilbildet til SjtProfilbildet til Latexmann
Profilbildet til maanestraaleProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til SoffiProfilbildet til Mass SageProfilbildet til KristiansenProfilbildet til staalmannenProfilbildet til ElinesProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til AndiiProfilbildet til BiTrineProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til sverre89Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til babyboo

Kalle2

@kall2
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt Kalle2:Disse profilene har Kalle2 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje