Profilbildet til CuckoldparetProfilbildet til BillProfilbildet til IntrMannProfilbildet til oslokosProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til LøvejentaProfilbildet til pvcloveProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til AinaCdProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til MissBlackroseProfilbildet til runAProfilbildet til NylongummiProfilbildet til DrulProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til windel999
Profilbildet til ChristinaCDProfilbildet til GhroltProfilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til CharlieBoyProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til IngunnProfilbildet til EscobarProfilbildet til NylongummiProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til binittedal31Profilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til skurk3Profilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til TheRose49Profilbildet til stuve92

Kalle2

@kall2
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kalle2:Disse profilene har Kalle2 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje