Profilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til solaProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til CleoProfilbildet til pytagorasProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til testomanProfilbildet til superteddProfilbildet til ToyenProfilbildet til LissaProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til hawe35Profilbildet til Trappani89Profilbildet til Ready4funProfilbildet til Passivg19Profilbildet til ninatv
Profilbildet til FinelineProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til gloria thomasProfilbildet til PlatinumProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til Dotto81Profilbildet til windel999Profilbildet til NaturistmannenProfilbildet til trisvikProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til parivestProfilbildet til PhenrikProfilbildet til monique tvProfilbildet til Josep

Kalle2

@kall2
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kalle2:Disse profilene har Kalle2 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje