Profilbildet til knny88Profilbildet til KongenProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til DrYvilProfilbildet til Linda_25Profilbildet til par3427Profilbildet til simonaProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til AndroidProfilbildet til agderProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til Goldfingermann1
Profilbildet til pytagorasProfilbildet til PussiProfilbildet til Slave g23Profilbildet til LadysmanProfilbildet til RubberkingProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til talkmanProfilbildet til ballderProfilbildet til LululuuProfilbildet til Just4youProfilbildet til elghodeProfilbildet til staken jacsenProfilbildet til sexfest3637

Kalle2

@kall2
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kalle2:Disse profilene har Kalle2 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje