Profilbildet til VictorProfilbildet til IrenProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til RantazticProfilbildet til Dotto81Profilbildet til HardRockProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til nafaProfilbildet til BistvgProfilbildet til TheMissProfilbildet til runAProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til bait69Profilbildet til northkickProfilbildet til *Punky*Profilbildet til bbck oslo
Profilbildet til gebbensladdProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til MissyMooProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til SjtProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til Handyman31Profilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til beitoProfilbildet til Anne72

Kalle2

@kall2
aktiv 2 år siden
Disse profilene har besøkt Kalle2:Disse profilene har Kalle2 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje