Profilbildet til SylvesterProfilbildet til orphansProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til Trh1980Profilbildet til Kalle2Profilbildet til sydvest m48Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til MedusaProfilbildet til KiwienProfilbildet til pytagoras
Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til poffenProfilbildet til AndiiProfilbildet til Stine1986Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til latino123Profilbildet til Andersen89Profilbildet til lauraloveProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til sydvest m48Profilbildet til AzathothProfilbildet til henrkjarProfilbildet til EscobarProfilbildet til krsflort

Kalle2

@kall2
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kalle2:Disse profilene har Kalle2 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje