Profilbildet til Nikki-love23Profilbildet til maler.nProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til røyskattaProfilbildet til Jan46Profilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til xtrProfilbildet til ArconadaProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til Goldi!!Profilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til JiJiProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til Gutt 94Profilbildet til CatherineVonZuiden
Profilbildet til SuzProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til eddi1000Profilbildet til GrønnøydProfilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til pompelProfilbildet til brollProfilbildet til Haakon92Profilbildet til UmbrEllaEllyProfilbildet til BotanicalProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til Angel4uProfilbildet til par3427Profilbildet til FreddyfeProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til Oslo60+

Kalle2

@kall2
aktiv 1 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kalle2:Disse profilene har Kalle2 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje