Profilbildet til Oslomann 38Profilbildet til mr_sterhkProfilbildet til NallexyProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til MM77Profilbildet til MrTwofaceProfilbildet til westpar76Profilbildet til AndiiProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til DetteErMegProfilbildet til 2KosProfilbildet til CulprateProfilbildet til IngegardProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til zailoProfilbildet til Supermann
Profilbildet til Natasha93Profilbildet til CuckoldparetProfilbildet til PlatinumProfilbildet til XL KukkProfilbildet til windel999Profilbildet til CrossOdaProfilbildet til IngunnProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til @nn@Profilbildet til osllopar_27Profilbildet til MissBlackroseProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til Kåt Mann for gift kvinneProfilbildet til temptation

Kalle2

@kall2
aktiv 1 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kalle2:Disse profilene har Kalle2 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje