Profilbildet til lalaparProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til love one anotherProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til freaky2Profilbildet til Anne72Profilbildet til solaProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til fadedProfilbildet til TheMissProfilbildet til -MissV-Profilbildet til @nn@Profilbildet til snirlen
Profilbildet til CalaDorProfilbildet til elghodeProfilbildet til latexthingProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til ToyenProfilbildet til BittenProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til ellenProfilbildet til sexworker202Profilbildet til bunnyProfilbildet til ElleseusProfilbildet til Flekka18Profilbildet til KingRabbitProfilbildet til Mr.Bombastic

Kalle2

@kall2
aktiv 1 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kalle2:Disse profilene har Kalle2 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje